Valtimon repeytyminen säikäytti Battle Beast -laulajan toden teolla – ”Arvostan elämää ihan uudella tavalla”

Noora Louhimo on onneksi toipunut hyvin ja jatkaa keikkailua.

23.04.2024

Battle Beast joutui viime marraskuussa perumaan kaikki loppuvuodelle sovitut keikkansa, kun laulaja Noora Louhimo joutui sairaalaan ja tällä diagnosoitiin vasemman kaulavaltimon repeämä. Tuoreessa Global Legendsin haastattelussa Louhimo kertoo olevansa jo kunnossa ja selvinneensä tapauksesta säikähdyksellä.

”Se oli todella pelottavaa ja säikäytti myös muut pahasti. Ja kuten lääkäri sanoi, näin voi käydä kenelle tahansa. Kuulin esimerkin henkilöstä, joka oli yskinyt niin voimakkaasti että molemmat valtimot olivat revenneet”, Louhimo toteaa.

”Mutta haluan todellakin välttää sen toistumista, olen alkanut lämmitellä paljon paremmin ennen keikkaa ja keikan jälkeen. Olen myös alkanut pitää aiempaa tarkemmin huolta terveydestäni noin yleisesti. Tapaus oli hyvä herätys. Olin jo ottanut paljon askeleita oikeaan suuntaan elämäntavoissani, ruokavaliossani ja urheilussa ja näin, mutta huomasin, että vielä on paljon asioita, joihin minun pitää kiinnittää entistäkin enemmän huomiota.”

”Tämä oli hyvä herätys siinäkin mielessä, että nyt arvostan elämää ihan uudella tavalla. Olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja hetkestä, jonka saan elää, rakastaa ja nähdä. Jotka voin viettää läheisteni ja lemmikkieni kanssa. Ja voin kiertää paikoissa, joista olen aina haaveillut. Ne ovat asioita, joita ei saa pitää itsestäänselvyytenä.”

Lisää luettavaa