Eggs à la Chaos – mestarin aamiainen – kokkausvuorossa Saturnian Mist

17.05.2017

Saturnian Mist. fra. Zetekh. King Satan. Aleister Von Satan. Saturnal Records. Blackvox Studio. Breakfast. 666.

Tarpeet
– kananmunia
– makeaa chilikastiketta
– suolaa
– pekonia
– nakkeja
– ketsuppia
– rypsiöljyä tai jotain rasvaa

Tee näin:
1. Pannulle rasvaa ja hella täysille.
2. Heitä kananmunat pannulle ja anna ritistä.
3. Hajota munat kokkeliksi.
4. Heitä sekaan makeaa chilikastiketta maun mukaan, täällä päässä enempi on parempi.
5. Sekoittele ja varmista, että seos on yhtenäinen.
6. Toiselle pannulle pekonit ritisemään rasvaan.
7. Kun pekonit on valmiita, heitä pannulle nakinpalasia paistumaan pekonista jääneessä rasvassa.

Jälkiruoaksi tai palanpainikkeeksi: Satan’s libre
…eli kuinka luulin ostaneeni Cuba libren ainekset kiireessä ja päädyin keksimään reseptin valaistumiseen…

– valkoista rommia
– Coca-Colaa
– puolikas kiivihedelmä
– jääpaloja

Kuori kiivi ja jaa se kahteen osaan lasin pohjalle. Jos haluaa, että kiivin maku oikeasti assimiloituu kolaan ja rommiin täysillä, kannattaa murskata se sössöksi ja heittää sekaan. Tällöin tosin siemenet jää lillumaan, joten se on näin päin sottaisempaa. Vähän kuin satanismi vs. saatananpalvonta. Laita sekaan jääpaloja.

fra. Zetekh/Aleister Von Satanin luonnehdinta:
”Modernin ja menneen maailman vihaaminen sekä kaikenlaiset tihutyöt eivät onnistu kovin hyvin ilman proteiineja ja valkuaista. Sisäinen Mestari ja saatanallinen yliminä vaativat runsaasti voimaa ja energiaa pystyäkseen ohjailemaan ihmiskehoa instrumenttinaan. Eggs à la Chaos pitää huolen myös siitä, että kaikenlaiset new age -liikkeet, uskonnot ja erityisesti islam pysyvät etäällä omasta sielunmaisemasta.
Mestarin aamiaisesta saa modattua päivällisenkin erittäin helposti: lisää mukaan ranskalaisia tai ihan perunoita, ja myös hiilihydraattikiintiö saadaan täytetyksi. Ja jotta liiallinen nihilismi ei ota valtaa, jälkiruoaksi ja elämän ohjenuoraksi kannattaa ottaa Satan’s libre -drinkki luomaan mielekkyyttä arvorelativismin kyllästämään merkityksettömään kosmokseen, joka voi osoittautua oikeilla elämäntavoilla lamaannuttavan uhkan sijaan loputtomaksi mahdollisuudeksi.”

Megan tuomio:
”Mestarin, ja mestarien, aamupala on perusasioiden äärellä. Tässähän ei voi mennä oikein mitenkään vikaan, kunhan muistaa paistaa pekonit riittävän rapeiksi ja antaa niille tovin aikaa kuivua kypsentämisen jälkeen talouspaperin päällä. Jos pannuja on taloudessa vain yksi, pekonit voi kypsentää mainiosti myös uunissa pellillä, vaikka tällöin nakkeihin ei saa pekoninrasvasta makua.
Lisänapakkuutta muniin saa trendikkäällä, lähes joka paikkaan sopivalla Sriracha-kastikkeella, vaikka tokihan maustamisessa tulee käyttää valkopippuria ja valkosipulirouhettakin. Nakeissa tai makkaroissakin riittää onneksi valinnanvaraa aina bratwurstista krakovanmakkaraan, ryynäriä unohtamatta, joten Mestari pysyy tyytyväisenä kerta toisensa jälkeen.”

Heavy Cooking Club on Infernon oma ruokakerho, jota vetää lehden sivuilla tutkiva kulinaristi Miika “Mega” Kuusinen. Raskas musiikkimaku vaatii raskaat ruoat!

Lisää luettavaa