Ranger Is Danger Pizza & Pasta

19.06.2014

Tarpeet
Pohja:
– 5 dl vehnäjauhoja
– 1 tl leivinjauhetta
– ripaus suolaa
– 0,5 dl oliiviöljyä
– 2 dl vettä

Täytteet:
– mozzarellaa
– jalapenoa
– tomaattia
– smetanaa
– juustoraastetta

Tomaattikastike
pitsaan:
– pieni purkki Rainbow’n  paseerattua tomaattia
– tomaattipyreetä
– reilusti cayennepippuria  (myös kuivattu chili käy,
jos haluaa astetta tulisemman)
– ainakin  3 valkosipulinkynttä
– ripaus suolaa
– pieni loraus oliiviöljyä

Nykypäivän hömpötysten keskellä on hyvä muistaa perusasiat niin musiikissa kuin ruoanlaitossakin. Rangerin basisti-laulajalla Dimillä ja kitaristilla Mikaelilla kunnon elämän tärkeät peruselementit ovat tukevasti hallussa.

Tee näin:
1. Sekoita pyree sekä paseerattu tomaatti keskenään ja lisää kastikkeeseen   pilkotut valkosipulit sekä mausteet ja öljy.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään pohjaa varten, lisää öljy ja vesi.
3. Ota jauhoja käsiin ja painele taikina leivinpaperin päälle.
4. Levitä reilusti tomaattikastiketta pohjan päälle ja ripottele pinnalle sekä mozzarella että juustoraaste.
5. Lisää juuston päälle loput täytteet.
6. Laita pitsa uuniin 225 asteeseen ja paista kunnes juusto on kauniin kultaisenruskeaa.
7. Sano ”ugh!” ja syö

Tarjoillaan joko kylmän tölkki- Mountain Dew’n tai bissen kanssa.

Dimin oma luonnehdinta:
”Kun on sellainen fiilis, että on pakko saada roskaruokaa äkkiä ja halvalla, niin tämän rupean vääntämään. Parhaimmillaan nautittuna viikonloppuna hyvässä seurassa kylmän oluen ja kovalla volyymilla kuunnellun hevin ohessa. Opin reseptin joskus isältäni, joka teki tästä yleensä lihaversioita joissa oli paljon chiliä täytteiden päällä.”

Megan tuomio:
”Vaikka erilaisia pasta-annoksia on ollut HCC:n historiassa useita, pitsaa ei ihme ja kumma kertaakaan. Vaikka molemmissa ruokalajeissa ollaan mässykokkauksen keskeisimmässä ja yksinkertaisimmassa ytimessä, setit on hyvä palauttaa lautaselle säännöllisen väliajoin. Esitellyn tuplasetin sisälmykset voi melkeinpä vaihtaa päikseen, jos jompikumpi ruokalaji tökkii tai kasvikset tahi liha aiheuttaa allergiaa. Annoksista voi löytää myös samat keskeiset tekijät kuin Rangerin musiikista: kepeämmän, melodisemman heavy metalin ja tuhdimman, kipakamman speed metal -mätön. Keskeisin opetus resepteissä on, että itse kun tekee alusta alkaen ja tuoreista aineksista, saa varmasti parempaa kuin mihin valmisruoka pystyy. Näin etenkin pitsassa ja tuorepastassa kuivatun sijaan.”

Heavy Cooking Club on Infernon oma ruokakerho, jota vetää lehden sivuilla tutkiva kulinaristi Miika “Mega” Kuusinen. Raskas musiikkimaku vaatii raskaat ruoat!

Lisää luettavaa