Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Lantlôs-levy!

26.10.2011

Saksalainen muusikko Herbst, tutummin Markus Siegenhort, löi hynttyyt yhteen Alcest-mies Neigen kanssa viime vuonna ilmestyneellä .Neon-albumilla. Post black metaliksikin kutsutun Lantlôsin uuden levyn nimi on Agape ja se ilmestyy 2.11. Infernon sivuilla voit kuunnella teosta jo nyt! Lue myös Herbstin kommentit biiseistä.

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

Intrauterin

– Yksi suosikeistani, todella intensiivinen… Tämä kertoo äitinsä kohdussa olevasta ihmisestä, joka liukenee takaisin soluiksi. Hän haluaa olla mahdollisimman lähellä äitiään, joten hän uhraa elämänsä ja degeneroituu. Se on ehkä intensiivisin ajatus lähellä olemisesta, jonka voin kuvitella. Musiikillisesti tämä on aika minimalistinen raita. Murskaava ja raskas.

Bliss

– Tämä on kaikkein black metal -henkisin biisi levyllä, aika suoraviivainen. Tässä on tosin myös jotakin kosmista fiilistä. Biisi kertoo havainnoinnin eri kerroksista. Todella trippailevaa meininkiä. Tämä oli ensimmäinen biisi, jonka tein levylle. Se on suora, raaka ja tilava. En ole ihan varma, mitä tästä voi sanoa, tämä on jollakin tavalla vähän sivussa yleisestä teemasta. Yritin saada aikaan kosmista ja metafyysistä tunnelmaa enemmän kuin muissa.

Bloody Lips and Paper Skin

– Biisi kertoo siamilaisesta kaksosesta, joka rakastaa toista puolikastaan. Siinä on jotakin todella aitoa ja kokonaisvaltaista – en usko että on mitään sen läheisempää kuin elää toisen kanssa samassa vartalossa. Siinä on jotakin käsittämätöntä ja jopa yliluonnollista, jota en osaa kuvailla. Kiehtova ajatus. Niin, ja tässä biisissä voi kuulla Deftonesin vaikutusta jonkin verran, jos minulta kysytään.

You Feel Like Memories

– Tämä biisi on välisoitto, niin sanoakseni hidastava hetki. En oikeastaan halua kertoa liikaa tämän kappaleen taustasta, mutta jos on ollenkaan herkkä musiikille, luulen että on aika helppoa tajuta, mistä tässä on kyse!

Eribo – I Collect the Stars

– Viimeinen biisi ja jälleen yksi suosikeistani. Tämä nivoo yhteen koko levyn fiiliksen – enkelimäinen, raaka, trippaileva ja omistautunut. Toinen biisi, jonka tein levylle, eikä se ensi alkuun tuntunut paljon miltään. Se kuulosti omasta mielestäni oudolta, mutta selvästi antoi loppulevylle suunnan. Joten kenties kaikkein eniten kokonaisuuteen vaikuttanut biisi tällä levyllä.

Lisää luettavaa