”35-vuotisen urani raskain biisi” – Sebastian Bachilta tuore single musiikkivideoineen julki

Uusi levy ilmestyy ensi kuussa.

28.04.2024

Skid Row’n entinen keulahahmo Sebastian Bach on piakkoin julkaisemassa uusinta soololevyään Child Within the Man. Sen on määrä nähdä päivänvalo toukokuun 10. päivä.

Miehen edellinen studioalbumi Give ’Em Hell ilmestyi vuonna 2014. Bach on kertonut tulevan levyn tekemisen yskähdelleen koronarajoitusten ja karanteenien takia, joten sen valmistuminen ja julkaisu on venynyt näihin päiviin saakka.

Child Within the Manin biisilista:

 1. Everybody Bleeds
 2. Freedom
 3. (Hold on) to the Dream
 4. What Do I Got to Lose?
 5. Hard Darkness
 6. Future of Youth
 7. Vendetta
 8. F.U.
 9. Crucify Me
 10. About to Break
 11. To Live Again

Uusin tulevalta levyltä julkaistu single on (Hold On) to the Dream ja sen musiikkivideo on katsottavissa jutun lopussa. Videon ovat ohjanneet Jim Louvau ja Tony Aguilera.

Blabbermouthin mukaan Bach kertoo kappaleesta:

– Jos joku pyytäisi minua soittamaan raskaimman 35-vuotisella urallani nauhoittamani biisin, soittaisin (Hold On) to the Dreamin. Kappale on kunnianosoitus kahdelle suosikkiasialleni: klassiselle 70-luvun metallimusiikille ja huvipursirockille. Tästä siis syntyy uusi termi huvipursimetalli.

– En ole koskaan kuullut samanlaista biisiä kuin tämä, joka yhdistää murskaavat säkeistöt kertosäkeen ylellisiin rintakarvasointuihin. Olen yrittänyt sisällyttää koko äänialani tähän biisiin. Lukua pitäville voin kertoa, että siinä ääneni osuu eräisiin urani korkeimpiin nuotteihin.

Alta pääsette nauttimaan näistä rintakarvasoinnuista omin korvin.

Lisää luettavaa