Amorphis-Holopaisen sooloprojekti solmi levydiilin – ”Ajatus on ollut mielessäni jo vuosia…”

Kitaristin Silver Lake -projektin debyytillä on mukana pitkä lista vierailevia muusikoita.

26.01.2021

Amorphis on monien muiden tavoin joutunut pitämään pitkää taukoa keikkailusta sun muista aktiviteeteista. Kitaristi Esa Holopaiselle tämä tauko tarkoitti kuitenkin sitä, että hän saattoi toteuttaa pitkään mielessä kyteneen haaveen omasta sooloalbumistaan. Sooloprojekti kantaa nimeä Silver Lake by Esa Holopainen ja julkaisija debyyttilevylle on nyt lyöty lukkoon.

”Mukana on paljon eri muusikoita ja laulajia, jotka minulla on ollut suuri etuoikeus tavata näiden vuosien aikana. Tämä ajatus on ollut mielessäni jo vuosia, ja nyt Covid-19-viruksen aiheuttaman kovan iskun myötä oli aika keskittyä luovuuteen ja aloittaa tämä projekti”, Holopainen kommentoi.

”Olen todella iloinen voidessani ilmoittaa, että Silver Lake on nyt kiinnitetty Nuclear Blastille, joka oli hyvin ilmeinen valinta, sillä Nuclear Blast on myös Amorphiksen levy-yhtiö ja tunnen koko firman väen erittäin hyvin. Toinen luonnollinen askel on, että Grey Beard Concerts & Management hoitaa myös soolojuttujani. En malta odottaa, että pääsen pian paljastamaan lisää uutisia Silver Lakessa mukana olevista artisteista!”

Lisää luettavaa