Angela Gossow jättää Arch Enemyn – Uusi laulaja selvillä

18.03.2014

Tämä uutinen tuli puskista, mutta pakkohan se on uskoa: Angela Gossow astuu alas Arch Enemyn keulilta. Kesäkuussa ilmestyvän War Eternal -pitkäsoiton avulla yhtye esittelee uuden solistinsa, kanadalaisbändi The Agonistin entisen laulajan Alissa White-Gluzin.

”Rakkaat Arch Enemy -fanit, tätä ei ole helppo kertoa, mutta olen päättänyt astua alas solistinpallilta. 13 vuoden metallisen taipaleen jälkeen minun täytyy siirtyä seuraavaan vaiheeseen elämässäni, olla perheeni kanssa ja tavoitella muita mielenkiinnon kohteita”, Gossow kirjoittaa tiedotteessaan.

Kokonaan ei Gossow Arch Enemyä hylkää: hän jatkaa uudessa roolissaan liiketoiminnanjohtajana ja manageroi myös muita yhtyeitä.

”Olen otettu ja onnellinen saadessani ilmoittaa uuden kappaleen alkaneen elämässäni. Wages of Sin oli ensimmäinen metallialbumi, jonka olen ostanut, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Harvemmin sitä saa puhelua, jossa pyydetään liittymään suosikkibändiisi”, uusi solisti White-Gluz kommentoi.

Ensimmäinen maistiainen tulevalta War Eternal -kiekolta on luvassa ylihuomenna, kun nimikkobiisistä tehty video julkaistaan. Odottelemme kämmenet hiessä!

Alla vielä ensimmäinen kuva uuden äänen kanssa.

arch-enemy-2014

Lisää luettavaa