Bloodred Hourglass poikkeuksellisen elektronisissa ja klubihenkisissä tunnelmissa – tulevan levyn nimibiisi julki

Levyn julkaisupäivä on myös lyöty lukkoon.

24.08.2023

Bloodred Hourglass on lyönyt lukkoon uuden How’s the Heart? -pitkäsoittonsa julkaisupäivän. Samalla tältä 20. lokakuuta ilmestyvältä levyltä on julkaistu maistiaisena sen poikkeuksellisen klubihenkinen nimikappale musiikkivideoineen päivineen. Videon sekä levyn biisilistan voit tarkistaa tuosta alta.

”Tavoitteena oli yrittää tehdä mahdollisimman suoraviivainen ja simppeli biisi, mutta kuitenkin pitää se mielenkiintoisena ja jalan alle menevänä rallina. Itselle ’popahtavien’ biisien kirjoittaminen on aina ollut tosi haastavaa: kun yrittää tehdä jotain yksinkertaista, alkaa helposti kehittelemään jotain monimutkaisempaa ja korvalle mielenkiintoisempaa. Tuntuu, että monesti siinä vaiheessa täytyykin yrittää ajatella hieman boksin ulkopuolelta ja koettaa löytää elementtejä, joilla pitää mielenkiinto yllä. Tämän biisin kanssa palaset loksahtivat paikoilleen, ja Jaredin (Koukonen, laulaja) mainio laulusovitus kertsissä kruunaa kappaleen”, kitaristi ja kappaleen säveltänyt Joni Lahdenkauppi kuvailee.

”Kappale kertoo siitä, kuinka pienistä hetkistä syntyy toisinaan merkityksellisiä muistoja. Biisi itsessään on lyyrisesti hyvinkin suoran kerronnan matkatarina täynnä muistelmia, ja video seuraa tätä lähestymistapaa. Kyseessä on häikäilemätön hybriditekele, johon Agalma Films kuvasi soitot ja tanssit, ja loput haahuiltiin vuodelle 2023 uskollisesti iPhone kourassa Helsingin kaduilla”, kommentoi Koukonen.

How’s the Heart? -kappalelistaus:

01 Of Course I Still Love You
02 In Lieu of Flowers
03 Fragile
04 Anomaly
05 The Sun Still In Me
06 Song of Forgotten
07 Leina
08 Devotion
09 The End We Start From
10 How’s the Heart
11 Only When I’m Breathing (Bonus Track)
12 Hennessy (Bonus Track)
13 Twin Flame (Bonus Track)

Lisää luettavaa