”Hello America, did you miss me?” – Katso tästä Rob Zombien uuden leffan traileri

Rob Zombie julkaisee syksyllä uuden elokuvan.

Kuva: Rob Zombie Facebook

Rob Zombie julkaisee syksyllä uuden elokuvansa 3 From Hell, jolle on nyt julkaistu ensimmäinen kokopitkä traileri. Zombie toimii elokuvan kirjoittajana, ohjaajana sekä tuottajana yhdessä Mike Elliotin kanssa. Trailerin voit katsoa uutisen lopusta.

Elokuva on jatko-osa Zombien elokuville House of 1000 Corpses (2003) sekä The Devil’s Rejects (2005). Traileri ei kuitenkaan anna vielä sen suurempaa vihiä siitä, mikä uuden elokuvan varsinainen juonikuvio tulee olemaan: se selvinnee ajallaan.

Teatterilevitykseen elokuva ei varmaankaan Suomeen ole tulossa, sillä Yhdysvalloissakin se on nähtävissä julkaisuaikanaan syyskuussa vain valikoiduissa elokuvateattereissa. Alta näet elokuvan trailerin, jota ei tosin väkivallan ja ahdistavien kohtausten vuoksi traileria voi suositella herkimmille katsojille.

3 FROM HELL

Here it is !!!!!! Your first real look at 3 FROM HELL! I know you are gonna fucking love it !!!!!!!!!!!!!!!!! Get your tickets right here ! Right now! Starting September 16th !!!!!!!!!!http://fathomevents.com/events/rob-zombies-3-from-hell?presale=df748b5e29a9bb436e76d4f90f9acfcf&fbclid=IwAR0SfZnkzOxovBZgelaKQBuuIZ6kJ7R6_j3ulBrVFThQukBVX6MX_5xk_E0

Posted by Rob Zombie on Monday, July 15, 2019