Hengellistä anarkiaa ysärieksploitaation keinoin – ensinäytössä King Satanin uunituore musiikkivideo

Tuore sinkkuveto esittelee King Satanin metallisemman puolen.

Kuva: Cerulean Midnight

Tamperelainen industrial metal -ryhmittymä King Satan on valmistellut hiljalleen seuraajaa vuonna 2019 julkaistulle I Want You to Worship Satan -kakkoslevylleen.

Infernon ensisoitossa nähdään virallisesti huomenna (27.5.) julkaistavan This Is Where the Magick Happens -sinkun musiikkivideo:

”Maailma oli parhaimmillaan vuonna 1999, ja se onkin ollut aika lailla alamäkeä siitä lähtien sitten, juu”, bändin laulaja ja musiikkivideon ohjaaja King Aleister Satan tokaisee.

”Halusin täten viedä tämän harrastamani ysärieksploitaation pidemmälle kuin aikaisemmin! Toki homma on vedetty omalle tyylillemme ja viestillemme uskollisena, eli epäkonventionaalisuutta, hengellistä anarkiaa ja valaistuksen etsimistä kaikki tyynni.”

”En mene vannomaan, mutta kyllä siellä saattaa myös olla taas jonkin sortin symboliikkaa ja allegoriaa siellä täällä, ja ehkä viitataan myös muutamiin vaikutusvaltaisiin ajattelijoihin aina Sokrateesta Aleister Crowleyyn, ja joihinkin muihin siltä väliltä.”

”Voihan tuo myös olla, että sanon vaan näitä juttuja hakukoneita varten, kun eihän näitä lausuntoja kukaan lue loppuun asti. Ps. Nietzsche.”