Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Mors Principium Est -levy!

www.morsprincipiumest.com

The Awakening

Kyseessä levyn intro. Alunperin oli vain osa seuraavaa biisiä, mutta halusimme levyymme intron, emmekä halunneet näin helvetin pitkää alkua biisille.

Departure

Levyn uusin biisi. Ihan vain fiktiivinen tarina pieleen menneestä seksiseikkailusta.

I Will Return

Tämä ”tarina” vain syntyi jostain muutamasta lauseesta jotka tulivat mieleen. Ei mitään ihmeellistä, täyttä fiktiota.

Birth of the Starchild

Jälleen täyttä fiktiota. Andhen (Chandler, kitara) kanssa lueskeltiin kaikkia myyttitarinoita ja välillä niistä tuli inspiraatiota, välillä ei. Tämän biisin kohdalla saimme ainakin hieman inspiraatiota. Tässä biisissä myös Ryan Knightin (The Black Dahlia Murder) soolo.

Bringer of Light

Noo, idea tuli kun sain päähäni tämän biisin kertosäkeen ja tämä biisihän kertoo Luciferista. Ei ole mikään palvontaveisu, vaan lähinnä kertoo sellaisen tarinan, että Lucifer hävisi sodan, koska hänet petettiin. Kyseessä olisi voinut olla kuka vaan, mutta nyt vain halusin kirjoittaa kyseisestä kaverista. Varmaankin levyn vanhin biisi, eli noin puolitoista vuotta vanha.

Ascension

Kertoo Andhen kaverista. Siinä kaikki mitä biisistä tiedän. Luultavasti levyn brutaalein biisi, eli melko nössö levy.

…And Death said live

Levyn instrumentaalibiisi, koska haluttiin levylle yksi instrumentaali, koska kaikilla muillakin levyillämme on ollut ainakin yksi ja haluttiin jatkaa sitä linjaa.

Destroyer of All

Eka biisi johon saatiin sanat valmiiksi, joten myös eka biisi josta julkaisimme demoversion. Samaa paskaa kuin muutkin ja täytta fiktiota.

What the Future Holds?

Noo, tälläinen hippi aiheinen tarina, kun kaikki on päin persettä tässä maailmassa ja kuitenkaan mitään ei korjata. Biisissä myös Jona Weinhofenin (Bring Me the Horizon) soolo.

The Meadows of Asphodel

Muinaisen Kreikan mytologiaan perustuva/viittaava tarina. Kuten jo aiemmin mainitsin, että Andhen kanssa lueskeltiin ja sieltä saatiin inspis tähän.

Dead Winds of Hope

Fiktiota jälleen, eipä mitään kummempaa. Sotilaista kertova biisi. Tähän biisiin haluttiin kunnon matalaa örinää. Aluksi emme pitäneet biisistä juurikaan, mutta sitten laulujen kanssa tästä tulikin ihan kiva.