Jonathan Davis ja Amy Lee keskustelevat musiikin tilasta: ”Lahjakkuudella ei ole enää merkitystä”

"Nykyään kyse on enemmän persoonista kuin itse kappaleista", tuumaa Evanescence-solisti.

22.08.2022

Korn ja Evanescence ovat parhaillaan yhteisellä Pohjois-Amerikan-kiertueella, minkä tiimoilta Kornin Jonathan Davis ja Evanescencen Amy Lee antoivat yhteishaastattelun Interview Magazinelle.

Jossain vaiheessa keskustelua Davis äityi kehumaan Evanescencen esittämää coveria Kornin Thoughtless-kappaleesta, mistä kaksikko sai aasinsillan nykypäivän musiikkiin ja artisteihin.

”Olen sillä tavalla kusipää, että annan kehuja todella, todella harvoin. Mutta arvostan lahjakkuutta. Minusta tuntuu, että musiikki on mennyt pisteeseen, jossa lahjakkuudella ei ole enää merkitystä. Kyse on enemmän siitä, miten taidokas miksaaja on tekemään asioita”, Davis toteaa.

”Ja kyse on myös persoonallisuuksista, vai mitä? Sellainen kuva minulla on uudesta polvesta. Että nykyään kyse on enemmän persoonista kuin itse kappaleista. Näen heidän Instagram-julkaisunsa, mutta mitä heidän musiikkinsa on?” Lee puolestaan ihmettelee.

Kaksikko kuitenkin tuumaa lopulta nauraen, että ehkä he ovat vain vanhoja puristeja ja loppujen lopuksi tärkeintä on se, että kaikki nauttivat musiikista omalla tavallaan.

”Ja on myös paljon hyvää uutta kamaa. Varsinkin rockin ja raskaamman rockin maailmassa, joka on kasvanut ja laajentunut huimasti. En malta odottaa kiertuettamme, jossa on useita eri lämppäreitä yhden sijaan”, Lee lisää.

Amy Lee on käynissä olevan kiertueen aikana tavannut nousta lavalle Kornin kanssa bändin esittäessä Freak on a Leash -hittiään. Alapuolelta löydät muutamia yleisöstä käsin kuvattuja videoita Davisin ja Leen duetosta.

Lisää luettavaa