Joviac vie kuulijan seikkailulle tuoreella singlellään – Stratovarius-kitaristin soolo kirsikkana kakun päällä

Here and Now on tulevan albumin nimikkokappale.

27.02.2020

Tamperelainen progemetalliyhtye Joviac julkaisee 3. huhtikuuta toisen albuminsa Here and Now. Levyltä on jo aiemmin alkuvuodesta julkaistu singlenä kappale Straws, joka saa nyt seuraa albumin nimikkokappaleesta.

”Kappaleessa kiteytyvät kaikki keskeisimmät suuntaumukset ja vaikutteet, jotka ovat läsnä musiikissamme tällä levyllä – eli keitä olemme yhtyeenä tässä ja nyt. Kappale on myös levyn pisin ja tarjoaa kuuntelijalle seikkailun äänimuodossa jännittävien ylä- ja alamäkien muodossa”, kommentoi laulajakitaristi Viljami Wenttola.

”Kappaleen säveltäminen ja nauhoittaminen oli aivan yhtä jännittävä ja seikkailumainen kokemus kuin lopputuloksen kuuntelu. Biisi tuntui elävän ihan omaa elämäänsä ja joka vaiheessa inspiraatio toi uusia ideoita! Pakko myös kiittää Matias Kupiaista (Stratovarius) mielettömästä soolosta, sillä siitä tuli ehdottomasti kirsikka kakun päälle!”

Here and Now -albumin julkaisua juhlitaan Tampereen Yo-talolla 11. huhtikuuta. Keikalla ovat mukana lisäksi External ja Everwave.

Lisää luettavaa