”Karaoketaustaa, lätkäkamat päälle, Gambinaa ja sekoilua”, tiivistää Rytmihäiriön uutta videota tähdittävä rumpali

Viinamäen Valioliiga on ensimmäinen näyte tulevalta Surmacore-levyltä.

07.04.2023

Rytmihäiriö katkaisee pitkän julkaisutaukonsa loppukesästä. Elokuun 11. päivä ilmestyy nimittäin yhtyeen kahdeksas albumi Surmacore, jolta on nyt julkaistu ensimmäinen single Viinamäen Valioliiga. Kappaleen kylkeen tehtyä videota tähdittää bändin rumpali Jukka ”Kosmo” Kröger.

Infernon Timo Isoaho otti Kosmoon yhteyttä ja kyseli mieheltä tarkemmin tämän roolisuorituksesta ja videosta ylipäänsä. Rumpalin kommentit löydät tuosta alapuolelta heti videon jälkeen.

Kuka teki Viinamäen Valioliiga -videon käsikirjoituksen?

– Alkuperäinen idea tuli Unelta (Rytmihäiriö-solisti Unto Helo) ja Vesa Vainiolta. Karaoketaustaa, lätkäkamat päälle, Gambinaa ja sekoilua. Sitä sit siinä lennossa sovellettiin ja hyvinhän se taisi kiteytyä lopputulemaansa.

Millainen ”kokemus” videon kuvaaminen oli?

– Hyvinkin alkukantainen ja nopea toimitus. Mentiin mökille, puin lumihangessa kannon nokassa kamat päälle ja vaimo toimi kuvaajana ja ohjaajana.

Mikä on suosikkikohtauksesi?

– Ehkä se POV-tappelukohtaus virtuaali-Sepon kanssa onnistui varsin autenttisesti.

Paljonko joit oikeasti viinaa kuvauksien aikana?

– Saattaahan tuo olla niin tai saattaa olla olematta niin… No, olen oppinut kokeneemmilta Gambinaratsuilta show-huikkien salat ja käytin tällä kertaa tätä tekniikkaa. Sillä jos lähtee Gambinaa kunnolla juomaan, niin siinä saattaa käydä amatöörille köpelösti.

Lisää luettavaa