Korn-basisti Fieldy jää bändistä sivuun – vanhat demonit nostivat taas päätään

Fieldy jää tauolle laittaakseen elämänsä taas raiteilleen.

22.06.2021

Korn-basisti Reginald ”Fieldy” Arvizu julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa tämä sanoo astuvansa ainakin toistaiseksi sivuun nu metal -veteraanin keikkakokoonpanosta. Syynä tähän on se, että miehen vanhat demonit ovat nostaneet päätään.

”Olen viimeisen kuuden vuoden aikana käynyt läpi henkilökohtaisia ongelmia, jotka ovat saaneet minut ajoittain palaamaan joidenkin vanhojen huonojen tapojeni äärelle ja aiheuttaneet kireyttä minun ja ympärilläni olevien ihmisten välille. Minulle on ehdotettu, että ottaisin aikaa itselleni ja paranemiselle. Aion kunnioittaa pyyntöä ja ottaa sen ajan. Valitettavasti ette siis tule näkemään minua lavalla bändini kanssa”, Fieldy kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

”Tulen työskentelemään saadakseni kaikki huonot tavat pois systeemistäni. Samalla aion pysyä luovana pitääkseni mieleni ja sieluni hyvässä paikassa. Olen kiitollinen kaikesta tuesta, kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä, sillä meillä kaikilla on asioita, jotka meidän täytyy selvittää. Jonathan (Davis), Munky, Ray (Luzier) ja Head, rakastan teitä enkä halua tuoda yhtään jännitteitä tai huonoja fiiliksiä keskuuteemme.”

Korn jakoi Fieldyn julkaisun myös omalla Facebook-sivullaan ja antaa basistille täyden tuen.

”Rakastamme ja tuemme veljeämme Fieldyä. Terveys ja perhe menevät aina etusijalle”, yhtye kommentoi.

Korn on lähdössä heinäkuussa Pohjois-Amerikan-kesäkiertueelle. Yhtye ei ole vielä julkistanut, kuka Fieldyn tuuraajaksi lähtee. Fieldyä ovat vuosien varrella aiemmin tuuranneet muun muassa Mudvaynen Ryan Martinie vuonna 2012 sekä Metallica-basisti Robert Trujillon tuolloin 12-vuotias Tye-poika vuonna 2016.

Suomeen Korn saapuu kesällä 2022, jolloin yhtye esiintyy sekä Seinäjoen Provinssissa että Helsingin Tuskassa.

Lisää luettavaa