Kuka rakastaa pientä murhapolttajaa? – Nimettömältä Kreiviltä lisää uutta musiikkia kuunneltavissa

Äärimetallin kauhukakara musisoi jälleen.

27.04.2024

Vaikka sitä ei otsikossa paranekaan mainita, niin metallimusiikin kenties kiistellyin akti Burzum on tekemässä uutta levyä Burzum NEW -nimellä.

Ensimmäisen maistiaisen saimme hiljattain, kun Count Grisnackh eli Louis Cachet, entiseltä nimeltään Varg Vikernes, julkaisi kappaleen The Magic of the Grave ja ilmoitti uuden albumin olevan työn alla.

Nyt tulevalta The Land of Thulê -levyltä on kuunneltavissa toinenkin kappale, jonka nimi on The Hidden Name. Se on kuultavissa jutun lopussa.

Vaikka metallimusiikin ja erityisesti äärimetallin parissa häärää yllättävän vähän mitään kuoripoikia, on herra Cachet onnistunut nousemaan jopa siinä porukassa tikun nokkaan edesottamustensa vuoksi. Hän käräytteli 90-luvulla Norjassa useamman historiallisesti erittäin arvokkaan kirkon sekä puukotti Mayhemin kitaristi Euronymouksen hengiltä.

Mies nettosi tekosistaan 21 vuoden vankeustuomion, mutta hänestä on toden totta kuultu senkin jälkeen muun muassa rasististen ja antisemitististen lausuntojen tiimoilta. Hänet on myös kertaalleen pidätetty terrori-iskun suunnittelusta, mutta tämän osalta syytteistä luovuttiin pian.

Lisää luettavaa