Kuoleman taikaa – ensiesityksessä Pääkallon kalmantuoksuisen debyyttisinglen video

Video on eksploitaatiomontaaseihin erikoistuneen Dark Sprite Videosin käsialaa.

26.08.2021

Pääkallo on vuosikymmenen taitteessa perustettu orkesteri, jonka missio on tuoda lähinnä kansainvälisen metallin undergroundista tuttuja mystisiä sävyjä suomenkieliseen klassiseen rautalanka- ja rockperinteeseen. Yhtye, jonka rivistöstä löytyy muun muassa Deathchainista, Jess and the Ancient Onesta ja Cosmo Jones Beat Machinesta tuttuja soittajia, julkaisee syksyllä ensimmäisen singlensä Kuoleman taikaa Svart Recordsin kautta.

Kuoleman taikaa on ensimmäinen Pääkallolle kirjoitettu kappale, joka syntyessään samalla loi pohjan koko orkesterin olemassaololle. Tämä on mielestäni oivallinen esimerkki soundistamme, jossa kelmeä lyriikka kuljettaa pienten melodioiden täyttämiä tiiviitä kappaleita. Toki sieltä kuulee, että esimerkiksi 60-luvun kama on lähellä sydäntä, varsinkin garage ja psych rock-osaston kuriositeetit. Samassa hengessä jatkamme myös tulevalla albumillamme, jonka Svart Records julkaisee ensi vuoden syksyllä”, avaa sävellys- ja sanoitustyöstä vastaava Tommi Hoffrén.

Ensisinglelle tehty musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Infernon kautta. Eksploitaatiomontaaseihin erikoistuneen Dark Sprite Videosin käsialaa olevan videon pariin pääset tuosta alta.

Kuoleman taikaa vinyylisingle ilmestyy 1. lokakuuta. Julkaisun b-puolelta löytyy eksklusiivinen versio kappaleesta Hevonen.

Lisää luettavaa