Marilyn Mansonille sakkoja ja yhdyskuntapalvelua lievästä pahoinpitelystä

Syytteet nostanut nainen oli toiminut kuvaajana Mansonin keikalla 2019.

19.09.2023

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, tuomittiin maksamaan sakkoja 1 200 dollaria eli noin 1 120 euroa sekä 20 tunniksi yhdyskuntapalveluun lievästä pahoinpitelystä. Asiasta uutisoi WMUR (video artikkelin lopussa).

New Hampshiressä sijaitsevan Bank of New Hampshire Pavilionin kuvaajana toiminut nainen oli nostanut Mansonia vastaan syytteet, kun shokeeraavasta ja provosoivasta lavaesiintymisestään tunnettu laulaja oli keikallaan tahallisesti sylkenyt ja niistänyt nenänsä naisen päälle. Tapaus sattui vuonna 2019. Manson ei kiistänyt, muttei myöskään myöntänyt syyllisyyttään.

”Olen ammattilainen, joka on toiminut alalla 30 vuotta. Olen tehnyt yhteistyötä monien eri yhtiöiden ja ihmisten kanssa eikä minua ole kertaakaan urani aikana nöyryytetty ja kohdeltu näin. Se, että hän sylki ja niisti nenänsä päälleni on kuvottavinta, mitä minulle on koskaan tehty. Ymmärrän, ettei tässä ole kyse isosta rikoksesta, mutta toivon mukaan syytetty tämän myötä miettisi kahdesti, ennen kuin tekee mitään tällaista toiste”, kantaja kommentoi edustajansa välityksellä maanantaina pidetyssä oikeuden istunnossa.

Lisää luettavaa