Max ja Igor Cavalera tiedottivat suuresta suru-uutisesta: veljesten äiti nukkui pois

Vania Cavalera oli 80-vuotias.

06.07.2023

Sepulturan perustaneet veljekset Max ja Igor Cavalera kertoivat Cavalera Conspiracy -yhtyeensä some-kanavissa äitinsä Vania Cavaleran menehtyneen. Vania oli kuollessaan 80-vuotias.

Max Cavalera kertoi vuonna 2016 Rockwell Unscenelle antamassaan haastattelussa, millainen vaikutus Vanialla oli häneen ja miten hän muun muassa valitsi varhaisen taiteilijanimensäkin äitinsä myötävaikutuksella.

”Keikoilla olet kuin riivattu. Sepulturan aloittaessa valitsin lempinimekseni Max Possessed. Olin aina kiinnostunut tuollaisista asioista, koska äitini on brasilialaisen, hyvin hengellisen candomblé-uskonnon ylipapitar. Candomblé on hieman kuin… Se on vähän kuin voodoota, mutta hyvää sellaista. Seurasin usein hänen rituaalejaan ja näin monia ihmisiä henkien vallassa. Pidin siitä”, Max kertoi.

”Kun äitini tuli katsomaan meidän ensimmäisiä keikkojamme, hän mainitsi asiasta. ’Tuo mitä teette näyttää samalta kuin minun rituaalini, koska et ole lavalla se sama poika joka olet kotona’, hän sanoi. Kotona olin hyvin rauhallinen, mutta lavalla hulluus ottaa vallan.”

Toimitus ottaa osaa veljesten ja koko Cavaleran suvun suruun.

Lisää luettavaa