Ozzy Osbournen Sharon-vaimo antoi tilannepäivityksen ison leikkausoperaation jälkeen: ”Ozzy voi hyvin”

Sharon Osbourne välittää koko perheen kiitokset kaikille tukijoille.

15.06.2022

Viime viikolla uutisoitiin, että Ozzy Osbourne käy maanantaina (13.6.) isossa ja tärkeässä leikkausoperaatiossa, joka laulajan vaimon ja pitkäaikaisen managerin Sharon Osbournen mukaan tulee ”määrittelemään koko hänen loppuelämänsä”. Medialähteiden mukaan leikkauksessa vaihdettiin ja siirrettiin Ozzyn niskassa ja selässä olevia metallikiinnikkeitä, jotka ovat peruja vuonna 2003 sattuneesta mönkijäonnettomuudesta, ja jotka menivät sijoiltaan laulajan kompastuttua kotonaan kolme vuotta sitten.

Nyt Sharon Osbourne on julkaissut some-kanavissaan lyhyen tilannepäivityksen, jossa kertoo laulajan operaation onnistuneen.

”Perheemme haluaa osoittaa suurta kiitollisuutta siitä ylitsevuotavasta määrästä rakkautta ja tukea, jota Ozzy sai ennen leikkausta. Ozzy voi hyvin ja on jo tiellä kohti toipumista. Rakkautenne merkitsee hänelle todella paljon”, Sharon Osbourne twiittasi.

Kuukausi ennen leikkausta Ozzy Osbourne kertoi Classic Rock -lehdelle, ettei pysty tällä hetkellä esimerkiksi kävelemään kunnolla vammojensa vuoksi.

”Teen fysioterapiaa joka aamu. Suunta on koko ajan parempaan, mutta en ole lähelläkään siinä kunnossa kuin haluan olla, jotta voin palata taas kiertueelle”, Ozzy totesi.

”73-vuotiaaksi olen pärjännyt melko hyvin. En ole vielä lähdössä mihinkään, mutta tiedän, että aikani on käymässä vähiin.”

Lisää luettavaa