Pian on Lapin helvetti irti – Terveet Kädet palaa levykauppoihin

Ugh vaan!

12.01.2015

Vuodesta 1980 toiminut kotimaisen mekkalamusiikin ehdoton klassikkobändi Terveet Kädet on vanhemmillakin päivillään hurjassa tikissä. Vuonna 2012 ilmestynyt edellinen studioalbumi, pitkän tauon päälle julkaistu Musta hetki lukeutui kyseisen vuoden parhaimmistoon, eikä jäljeltä voi odottaa yhtään vähempää, kun TK lyö 6.3. kauppoihin uuden albumin nimeltä Lapin helvetti.

Nimensä mukaisesti pohjoisessa taltioitu 18-biisinen, muun muassa kappaleet Verinen Jeesus ja Tappava usko sisältävä kiekko ilmestyy Svart Recordsin kautta ja on saatavilla cd-formin lisäksi myös trendikkäänä vinyylinä. Ulkomaita myöten arvostettu bändi juhlistaa levyn julkaisua Amerikan-kiertueella, joka starttaa 26.2. ja päättyy 8.3. Mainittakoon samalla, että rundin aikana ilmestyvässä Infernon numerossa on bändin haastattelu.

Seuraava viime viikonvaihteen Puntala Winter Attack -tapahtumassa Tampereella taltioitu pätkä antaa vihiä, miten Läjä Äijälä (kuvassa vuoden 2011 Porisperessä) ja kumppanit suoriutuvat tätä nykyä livetoiminnasta:

Lisää luettavaa