Pidätetty Cannibal Corpse -kitaristi varoitti vanhempiaan ”avaruusolennoista” – kotoa löytyi melkoinen asevarasto

Patrick O'Brienilla on tietojen mukaan mennyt niin sanotusti lujaa.

20.12.2018

Kuten Infernossakin uutisoitiin, Cannibal Corpse -kitaristi Patrick O’Brien pidätettiin hiljattain varsin erikoisen ja sekavan välikohtauksen päätteeksi. Samaan aikaan, kun poliisi otti kitaristia kiinni ja joutui turvautumaan muun muassa sähkölamauttimeen, oli palolaitoksella puolestaan kädet täynnä miekkosen kotona syttyneen tulipalon vuoksi.

Sekavassa mielentilassa olleen kitaristin pidätyksestä on valunut julkisuuteen lisää tietoja, jotka maalaavat tapahtumaketjusta ja O’Brienin mielentilasta vielä synkempää kuvaa. Tamba Bay Times uutisoi poliisien pöytäkirjadokumenteista, joiden mukaan kitaristi olisi soittanut vanhemmilleen muutamia tunteja ennen pidätystään ja kertonut ”avaruusolioiden laskeutuneen” sekä varoittanut maailmanlopusta rapture-termiä käyttäen.

Lisäksi pelastustyöntekijät löysivät tulipalon laannuttua O’Brienin kodista melkoisen määrän aseita. Kotietsintäpöytäkirjojen mukaan kitaristilta löydettiin noin 50 haulikkoa (joista yksi laittomasti katkaistuna), 10 puoliautomaattiasetta (muun muassa AK-47 -variaatioita), kaksi Uzi-tyylistä konepistoolia sekä 20 käsiasetta. Ai niin, ja kaksi liekinheitintä.

Katkaistua haulikkoa lukuunottamatta kyseisten aseiden hallussapito ei ole laitonta, mutta se ei ole tiedossa, oliko O’Brienilla kaikkien aseiden luvat kunnossa.

O’Brien pidätettiin poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta sekä murrosta ja pahoinpitelystä epäiltynä. Hänet päästettiin vapaaksi 50 000 dollarin takuita vastaan.

Lisää luettavaa