Pitkäaikainen Cynic-basisti Sean Malone on kuollut

Malone oli kuollessaan 50-vuotias.

10.12.2020
Kuva: Vuonna 1993 ensimmäisen kerran progressiivista death metalia soittaneeseen Cynic-yhtyeeseen liittynyt basisti Sean Malone on kuollut. Yhtyeen nokkamies Paul Masvidal kertoi suru-uutisesta Facebook-sivuillaan. Malone oli kuollessaan 50-vuotias. "Olen turtana surusta. Hänellä oli terävä mieli, lämmin sydän ja hän oli mahtavimpia muusikoita joita olen koskaan tavannut. Tiedän, että tämä uutinen on on yhtä iso shokki myös faneille, joita hän kosketti taiteellaan. Pyydän, että pidätte hänet ajatuksissanne ja kuuntelette hänen soittoaan juhlistaaksenne hänen elämäänsä", Masvidal kirjoittaa. Multi-instrumentalisti Malone vaikutti Cynicissä vuosina 1993, 2008, 2011 sekä vuodesta 2012 aina kuolemaansa saakka ja hänen soittoaan kuullaan kaikilla kolmella yhtyeen julkaisemalla pitkäsoitolla. Cynicin lisäksi Malone toimi myös sooloartistina ja pyöritti omaa Gordian Knot -kokoonpanoa. Hän teki uransa varrella yhteistyötä myös muun muassa Dream Theater -solisti James LaBrien, Spiral Architectin, Spastic Inkin ja Aghoran kanssa. Malone soitti urallaan paljon entisen Cynic-rumpalin, alkuvuodesta menehtyneen Sean Reinertin kanssa. https://www.facebook.com/paulmasvidal/posts/3892162387494878 https://youtu.be/hq_DiR5frEA https://youtu.be/B0XhX1eFAos https://www.facebook.com/mikeportnoyofficial/posts/5183779271639673

Vuonna 1993 ensimmäisen kerran progressiivista death metalia soittaneeseen Cynic-yhtyeeseen liittynyt basisti Sean Malone on kuollut. Yhtyeen nokkamies Paul Masvidal kertoi suru-uutisesta Facebook-sivuillaan. Malone oli kuollessaan 50-vuotias.

”Olen turtana surusta. Hänellä oli terävä mieli, lämmin sydän ja hän oli mahtavimpia muusikoita joita olen koskaan tavannut. Tiedän, että tämä uutinen on on yhtä iso shokki myös faneille, joita hän kosketti taiteellaan. Pyydän, että pidätte hänet ajatuksissanne ja kuuntelette hänen soittoaan juhlistaaksenne hänen elämäänsä”, Masvidal kirjoittaa.

Multi-instrumentalisti Malone vaikutti Cynicissä vuosina 1993, 2008, 2011 sekä vuodesta 2012 aina kuolemaansa saakka ja hänen soittoaan kuullaan kaikilla kolmella yhtyeen julkaisemalla pitkäsoitolla. Cynicin lisäksi Malone toimi myös sooloartistina ja pyöritti omaa Gordian Knot -kokoonpanoa. Hän teki uransa varrella yhteistyötä myös muun muassa Dream Theater -solisti James LaBrien, Spiral Architectin, Spastic Inkin ja Aghoran kanssa. Malone soitti urallaan paljon entisen Cynic-rumpalin, alkuvuodesta menehtyneen Sean Reinertin kanssa.

Lisää luettavaa