Randy Blythe antoi haastattelun vankilasta tsekkilehdelle

17.07.2012

Blythe kiittelee poliisien ammattimaisuutta, muttei muista kahden vuoden takaisesta keikasta yksityiskohtia.

Kuva: Roadrunner

Tämän kesän jännitysnäytelmä on ollut seurata, miten Lamb of Godin Randy Blythen käy kuolemantuottamussyytteen kanssa. Mies on ollut kesäkuun lopusta saakka vangittuna Prahassa kahden vuoden takaisen tapauksen takia. Tuolloin fani nimeltä Daniel N. sai Lamb of Godin keikan aikana vammoja, joihin menehtyi myöhemmin.

Nyt tsekkiläinen Blesk-lehti on julkaissut yksinoikeudella Blythen haastattelun, josta Blabbermouth.net tarjoaa englanninnosta. Muutama vapaa suomennos:

– En tiedä mitään kahden vuoden takaisesta tapauksesta. Muistan vain vähän yksityiskohtia kyseisestä keikasta, koska olen tehnyt todella paljon keikkoja sekä ennen että jälkeen sen. Sen muistan että lava oli todella pieni ja meillä oli vaikeuksia saada soittokamat mahtumaan sinne.

– Luen, kirjoitan kirjeitä ystävilleni ja pidän päiväkirjaa. Tulen todella hyvin toimeen mongolisellikaverini kanssa ja olen jopa alkanut opiskella mongolian kieltä. Aion kirjoittaa kirjan ajastani Pankrácin vankilassa ja olen saanut hyviä sanoitusideoita.

– Poliisit ovat toimineet hyvin ammattimaisesti ja kohdelleet minua hyvin. Mutta oikeudesta en tiedä, koska en tiedä mitä odottaa. Systeemi on erilainen kuin Amerikassa. Luulin, että minut vapautettaisiin, kun maksoin takuut.

– Jos pääsen takaisin kotiin, aion ajaa nurmikon, viettää aikaa perheeni kanssa ja ryhtyä samantien taas keikkailemaan, koska tarvitsen rahaa oikeudenkäyntikuluihin. Jos minun pitää jäädä Tsekkiin, aion katsella maisemia Prahassa. Seurailen Kafkan jalanjälkiä ja syön mykyjä.

Blythen tapauksen seuraava oikeuskäsittely on ylihuomenna torstaina.

Lisää luettavaa