Rob Halford sanoo Judas Priestin paiskivan studiossa orjallisesti töitä uuden levyn eteen – ”Soundaa uskomattoman jännittävältä”

Judas Priest vuonna 1986

Rob Halford kehui monissa viime vuonna antamissaan haastatteluissa Judas Priestin suunnittelevan uutta levyä. Jossain vaiheessa metallijumala jopa uhosi levyn ilmestyvän viimeistään tämän vuoden alussa.

No, ihan lähitulevaisuudessa ei levyä varmasti saada, mutta Ultimate Classic Rockin tuoreessa haastattelussa Halford kuitenkin vahvistaa levyn olevan sentään työn alla, vaikka muuten pysyykin aiheesta melko vaitonaisena.

– Paiskimme studiossa töitä armottomasti ja orjallisesti. Kokonaisuus on vielä hämärän peitossa, mutta sen voin sanoa, että se soundaa uskomattoman jännittävältä, Halford toteaa mystisesti.

Helmikuussa yhtye julkaisee puolestaan uudelleenmasteroidun juhlapainoksen vuonna 1986 julkaistusta Turbo-levystä, joka sisältää myös bonusherkkuja. Kitarasyntetisaattorien dominoiva soundi oli aikanaan kovimmillekin faneille kova pala nieltäväksi ja Halford myöntää levyn olevan yhtyeen repertuaarista kaikkein kiistellyin.

– Aina Sad Wings of Destinystä Redeemer of Soulsiin, Turbo erottuu joukosta selvästi. Mutta kun soitamme biisejä levyltä nyt, niissä on taikaa. Ajat ovat muuttuneet 30 vuodessa ja nyt biisit hyväksytään eri tavalla, Halford pohtii.

– Tämä uudelleenjulkaisu on mukava piste, johon voin palata halutessani. Eikä ainoastaan musiikkinsa puolesta vaan sen ajan live-esitysten suhteen myös. Itse asiassa mukana tuleva keikkataltiointi kiinnostaa minua enemmän kuin itse levy, mutta se on vain oma mieltymykseni.