Ross the Boss ei usko Manowarin ”viimeiseen kiertueeseen” – ”Mitä tahansa voi vielä tapahtua”

Ex-kitaristi toivottaa myös onnea bändin uudelle kitaristille.

19.03.2019

Sankarimetalliyhtye Manowar on julistanut keväällä alkavan The Final Battle -kiertueensa jäävän bändin viimeiseksi. Perustajajäsen ja ex-kitaristi Ross ”The Boss” Friedman ei kuitenkaan usko, että yhtyeen taru päättyy vielä tähän rundiin.

”Sen tiedän, että mitä Manowar nyt tekee, ei ole ’viimeinen taistelu’. Mitä tahansa voi vielä tapahtua”, kitaristi tuumaa tuoreessa Duke TV:n haastattelussa.

Ross the Boss kuitenkin lisää, ettei hänellä ole mitään salaista sisäpiirin tietoa eikä hän ole pitänyt bändiin yhteyttä. He kommunikoivat keskenään lähinnä fanien välityksellä.

”Pääasia on, että kaikki ovat terveitä ja hommat jatkuu. Nähtäväksi jää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Manowar heittää The Final Battle -kiertueensa ilman lapsipornon hallussapidosta epäiltyä kitaristi Karl Logania. Hänen tilallaan kepittää brasilialaisesta tribuuttiyhtyeestä napattu E.V. Martel. Ross the Boss lähettää Duke TV:n haastattelussa terveisiä uudelle tulokkaalle.

”Toivotan tälle uudelle kaverille onnea. En haluaisi olla hänen saappaissaan. Se on taas joku brasilialainen kaveri jostain brasilialaisesta bändistä. Hän on fani. Mutta se on ihan okei, se on kiva tarina”, hän toteaa.

”Mutta mielestäni tässä vaiheessa uraa Manowarin pitäisi… Jos he todella lopettavat, mitä en siis usko, he voisivat mennä myös alkuperäiskokoonpanolla. Sanonpahan vaan. Mutta ei sitä koskaan tiedä.”

Lisää luettavaa