Saksalaisen Bloodbeatin uusi single kertoo natsien perversseistä ihmiskokeista – ”Muistutus julmuuksista, jotta emme niitä unohtaisi”

No Control esittelee samalla kesällä ilmestyvää Process of Extinction -pitkäsoittoa.

Kuva: Philipp Bock

Berliinistä kotoisin oleva death/thrash-yhtye Bloodbeat on julkaissut uuden singlen No Control, joka löytyy 18. kesäkuuta Inverse Recordsin kautta julkaistavalta Process of Extinction -albumilta. Singlejulkaisulla on laulaja-kitaristi Jason Kuhnin mukaan karmea, mutta tärkeä viesti.

”Uusin singlemme kertoo natsien megalomaniasta ja epäinhimillisistä kehokokeista. Kappale kuvaa paholaisen julmuutta Auschwitzissa. Perversseistä ihmiskokeista muodostui eräänlainen riippuvuus ja he halusivat tehdä kokeita yhä enemmän. Natsien henkinen ja fyysinen kontrolli katosi täysin Auschwitzissa”, Kuhn avaa.

”Sanoitukset kuvaavat tilanteita joissa ruumiinavauksia näytettiin julkisesti, kun henkilö oli vielä elossa. Aivoja vaihdettiin, sydän operoitiin toiseen kehoon ja erilaisia amputaatioita suoritettiin henkilön ollessa vielä elossa. Kappaleen ei ole tarkoitus glorifioida mitään vaan sen on tarkoitus olla muistutus julmuuksista, jotta emme niitä unohtaisi. Lyriikat kuvaavat sitä mitä todella tapahtui ja vihaa, joka pysyy aina mielessämme.”