Stam1na juhlistaa Raja-albumiaan jäähallikeikalla – kymppibileissä kuullaan levykokonaisuuden lisäksi myös laajemmin yhtyeen tuotantoa

"Rajat ja raajat on tehty rikottaviksi, nähdään hallilla!"

13.11.2017

Stam1nan uran ensimmäinen albumilistaykkönen, reippaasti kultarajan ylittänyt Raja ilmestyi 13. helmikuuta 2008. 10 vuotta täyttävää levyä juhlistetaan Helsingin jäähallin Black Boxissa 26. toukokuuta 2018. Konsertissa musisoivat lemiläisten lisäksi myös Rytmihäiriö sekä Skálmöld (ISL). Liput tulevat Lippupisteessä ja Tiketissä myyntiin keskiviikkona 15. marraskuuta.

Raja on yhdistelmä kirurgiterästä ja lemiläistä lämminhenkisyyttä: äänitimme albumin syrjässä Lemin maaseudulla, Purple Fly -studiossa, jonka hirsiseinien sisällä bändi synnytti musiikkiaan rentoutuneempana kuin ikinä. Janne Joutsenniemen tuotanto särmäsi biisirakenteet ja soundit virtaviivaisiksi, kitara tuntui leikkaavan kirpeää syysilmaa”, kommentoi Antti Hyyrynen.

”Yhtye oikoi musiikillisia mutkiaan Rajan biiseillä ja väänsi säröä vielä tiukemmalle. Raja onkin mielestäni yhtyeen metallisin julkaisu. Se ansaitsee kymppibileet, joissa kuullaan albumikokonaisuuden lisäksi myös laajemmin Stam1nan tuotantoa. Rajat ja raajat on tehty rikottaviksi, nähdään hallilla!”

STAM1NA – RAJA10
Special guests: Rytmihäiriö & Skálmöld (ISL)

La 26.5.2018
Helsingin Jäähalli Black Box
Liput ennakkoon alk. 39€ Lippupisteessä ja Tiketissä
(liput tulevat myyntiin 15.11. klo 09)

Lisää luettavaa