Steroidit saivat As I Lay Dying -solistin tilaamaan vaimonsa murhan?

20.05.2013

As I Lay Dyingin laulaja Tim Lambesis pidätettiin 7. toukokuuta. Syyttäjän mukaan Lambesis oli yrittänyt järjestää palkkamurhan, jossa kohteena oli hänen asumuserossa elävä vaimonsa. Juoni meni kuitenkin pieleen, sillä Lambesis asioi valeasuisen etsivän kanssa.

Jutun uutena käänteenä kuultiin Lambesisin puolustusasianajajaa. Hänen mukaansa syytetyn ongelmat alkoivat kuntosalilta. 78-kiloisesta 100-kiloiseksi itsensä pumpannut Lambesis otti ensin lisäravinteita, mutta jäi myöhemmin steroidikoukkuun.

”Hän oli kärttyisä ja hukkasi Jumalan”, puolustus kommentoi steroidien muuttaneen miestä. ”Hän oli huolehtiva sekä ystävällinen mies, ja meidän on saatava hänet takaisin.”

Lambesis on nyt ilman steroideja ja käy läpi vierotusoireita. Miestä pidetään myös eristyksessä muista vangeista turvallisuutensa vuoksi ja hän käy vankilan pastorin henkilökohtaisessa neuvonnassa.

Vaikka Lambesisin takuusummaa laskettiin kolmesta miljoonasta kahteen miljoonaan dollariin, laulajan perheellä ei ole tarvittavaa summaa, joten hän pysyttelee telkien takana oikeudenkäsittelyyn asti.

Jos Lambesis todetaan syylliseksi, häntä odottaa maksimissaan yhdeksän vuoden vankeus. Seuraava oikeuden istunto on toukokuun 29. päivä, kertoo NBC San Diego.

Lisää luettavaa