Superbändin neitsytkeikka, kuoloa, thrashiä ja tunnelmointia – Hellsinki Metal Festivalin ennakkoklubien ohjelma julki

Ennakkoklubit järjestetään Bar Loosessa touko-elokuun aikana.

13.04.2023

11.-12. elokuuta järjestettävän Hellsinki Metal Festivalin tunnelmaan pääsee virittäytymään Helsingin Bar Loosessa loppukevään ja kesän mittaan järjestettävien virallisten ennakkoklubien merkeissä. Neljän ennakkoklubin ohjelmistot on nyt julkistettu.

25.5. klubilla nähdään uuden ”superbändin” ensimmäinen keikka, kun Gas Lipstick (ex-HIM, Kyyria), Janne Parviainen (Ensiferum, ex-Waltari), Ville Pelkonen (ex-Jimsonweed) ja Aleksi Parviainen (Malpractice) nousevat lauteille Solitude-nimen alla esittämään vanhan koulun doom metalia. Illan muut esiintyjät ovat keväällä uuden Ghosts-levyn julkaiseva melodeath-leka Survivors Zero sekä nouseva power metal -nimi Silver Bullet.

17.6. paiskotaan menemään kuolometallin merkeissä ja lavan ottavat haltuunsa Torture Killer, Necropsy ja Assatur. Heinäkuun 15. päivänä tarjolla on thrash-nostalgiaa, kun Gas Lipstickin Dementia nousee lavalle 27 vuoden tauon jälkeen. Samana iltana esiintyvät lisäksi Wengele, Crematory ja Jumalation.

Viimeinen ennakkoklubi järjestetään päivää ennen festareita eli 10.8. ja tuolloin raskastellaan doomin, death doomin ja deathin merkeissä. Lauteille nousevat tuolloin Throes of Dawn, Marianas Rest sekä Azatoth.

Liput See You in Hell -ennakkoklubeille kustantavat 10 eurosta 13 euroon.

Lisää luettavaa