Sydänkohtauksen saanut Blaze Bayley antoi tilannepäivityksen: joutuu leikkauspöydälle

Laulajalle tehdään lähipäivinä kolminkertainen, kenties peräti nelinkertainen ohitusleikkaus.

29.03.2023

Uutisoimme maanantaina laulaja Blaze Bayleyn (Wolfsbane, ex-Iron Maiden) saaneen viime viikonloppuna sydänkohtauksen. Nyt Bayleyn managerina toimivat ja keikkamyynnistä vastaavat Mark ja Christopher Appleton ovat julkaisseet laulajan some-kanavissa päivityksen Bayleyn terveystilanteesta.

”Vierailimme eilen sairaalassa ja todettakoon ensimmäisenä, että löysimme hänet sängyltä istumasta, hyvillä mielin. Naureskelimme ja juttelimme aivan tavalliseen tapaan eli Blaze ei todellakaan ole menettänyt voimiaan tai huumorintajuaan!” kaksikko kertoo aluksi hyvät kuulumiset.

”Hän kuitenkin vaatii leikkausta ja pääsee muutaman päivän sisään (heti kun sairaalan kapasiteetti vain sallii) kolminkertaiseen, mahdollisesti nelinkertaiseen ohitusleikkaukseen. Tämä ei luonnollisestikaan ole pieni juttu ja toipumiseen tulee menemään kuukausia. Jahka olemme keskustelleet keikkapaikkojen ja promoottorien kanssa, kerromme, miten tämä tulee vaikuttamaan kiertueaikatauluihin. Tästäkin huolimatta Blaze odottaa optimistisesti toipuvansa täysin ja olevansa pian täydessä iskussa leikkaushoidon jälkeen.”

Toivokaamme Bayleylle onnistunutta leikkausoperaatiota ja pikaista toipumista!

Lisää luettavaa