Till Lindemannin espanjankielinen coverbiisi sai houreisen musiikkivideon – kuinkas muutenkaan

Taattua Lindemannia.

14.01.2024

Saksalaisen industrial metal -jätti Rammsteinin keulilta tuttu Till Lindemann työstää menestyksekästä soolouraansa eteenpäin.

Mies on hiljattain tehnyt uuden aluevaltauksen julkaisemalla coverversion Héroes del Silencio -yhtyeen vuonna 1990 ilmestyneestä kappaleesta Entre dos tierras – espanjaksi. Lindemann kertoi vuonna 2015 Rafabasan haastattelussa, että biisi on yksi hänen kaikkien aikojen suosikeistaan ja mietti jo tuolloin, että hänen pitäisi tehdä siitä oma versionsa.

Nyt se on sitten tehty ja sille on juuri ilmestynyt myös musiikkivideo. Pätkä on tuttuun tapaan ilahduttavan sekava.

Lindemann jatkaa jo kolmen kappaleen mittaiselta NSL-videoltaan tuttua maailmanmatkailuaan ja huuruisia kommelluksiaan surrealististen näkyjen äärellä. Videon lopussa myös hypätään NSL-maailmaan.

Lindemannin espanjan kielen ääntäminen on sen verran saksalaisvahvisteista, että piti kuunnella alku toisenkin kerran, että ymmärsin kielen todella olevan espanjaa. Tämä tekee hänen versiostaan jollakin tapaa vielä nautittavamman.

Maksaisin kyllä rahoja, että saisin kuulla tuon natiiviespanjankielisen korvin. Kenties miehen saisi yllytettyä levyttämään myös suomeksi?

Entre dos tierras katsottavissa alla. Sen alapuolella vielä alkuperäinen versio.

 

Lisää luettavaa