Pillereitä, alastomia naisia, irstailua – Till Lindemann niittaa turvat tukkoon kantaa ottavalla musiikkivideollaan

Seksuaalirikoskohun keskeltä puhtain paperein selvinnyt laulaja näyttää närhen munat ja vähän muutakin.

01.10.2023

Huippusuositun saksalaisen industrial metal -yhtye Rammsteinin keulamies Till Lindemann joutui viime kesänä valtavaan pyöritykseen, kun miehen väitettiin syyllistyneen eri asteisiin seksuaalirikoksiin.

Kaikki sai alkunsa irlantilaisen Shelby Lynnin väitteistä, joiden mukaan hänet olisi yhtyeen keikan jälkeisissä juhlissa huumattu. Lynnin vanavedessä useita naisia astui esiin samantapaisten syytösten kanssa. Naiset syyttivät Lindemannia myös huumaamisensa jälkeen tapahtuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Elokuun lopussa kuitenkin uutisoitiin, että syyttäjä on lopettanut kaikki Lindemanniin liittyvät tutkinnat näyttöjen loistaessa poissaolollaan.

Nyt Lindemann on julkaissut varsin railakkaan 18 minuuttia pitkän musiikkivideon, jolla mitä ilmeisimmin käsitellään miestä riepotellutta kohua. Tai aika vaikea kuvitella miksi muuten juuri tällaisten tapahtumien jälkeen julkaistaisiin video, jossa laulaja ilakoi alastomien naisten kanssa ja selvittelee reittiä ulos tajuttomien, niin ikään syntymäasussaan retkottavien naisten labyrintistä, mikäli tarkoitus ei olisi ehkä ihan vain pikkuisen irvailla.

On siellä toki muutakin, kuten selkeästi loistavaa seuraa oleva karhu. Ja isoja matelijoita.

NSL-nimisellä videolla kuullaan kolme uutta kappaletta: Lecker, Nass ja Schweiss. Voit katsoa teoksen alta, mikäli et ole napero.

Lisää luettavaa