Udo Dirkschneider, 64, eläkkeelle jäämisestä: jatkan niin kauan kuin minulla on hauskaa

04.11.2016

Lokakuun lopussa uuden livealbumin julkaisseen U.D.O.:n keulahahmo Udo Dirkschneider käväisi hiljattain The Classic Metal Show’n haastateltavana. Juttutuokion aikanakäytiin läpi muun muassa miehen tulevaisuudensuunnitelmia. Entinen Accept-nokkamies, 64-vuotias raspikurkku ei ainakaan ajattele lopettavansa hommia vielä vähään aikaan, sen hän lupaa.

– Minulta kysellään jo melko usein, olenko pohtinut eläkkeelle jäämistä. En ole. Jatkan niin kauan kuin minulla on hauskaa ja terveys kestää. Rakastan kiertueella olemista ja uusien levyjen tekemistä, varsinkin nyt, kun bändissä on uutta verta. Katsotaan asiaa uudelleen, sanotaanko vaikka kymmenen vuoden päästä, Udo toteaa.

– Se etu tällaisen musiikin esittämisessä on, ettei sillä ole merkitystä, minkä ikäinen olet tai kuinka kauan olet hommaa tehnyt. Pop-maailmassa sillä on enemmän väliä. Parin vuoden jälkeen olet jo vanha juttu ja joku uusi ”pop-tähti” tulee tilallesi.

Udo kertookin seuraavalle U.D.O.-albumille kertyneen jo paljon ideoita. Edellinen levy Decadent julkaistiin vuonna 2015.

– Pidämme pienen tauon Jenkkirundin jälkeen ja maaliskuussa keräännymme yhteen ja alamme työstää uutta levyä, Udo lupaa.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa