Udo Dirkschneiderilla ”vakavia terveyshuolia”, lähtee silti kiertueelle – saapuu myös Suomeen vastoin lääkärien ohjeita

Udo ei halua tuottaa faneilleen pettymystä.

21.01.2019

U.D.O.-yhtyeen sosiaalisessa mediassa on tiedotettu vähemmän mukavia uutisia. Nimittäin yhtyeen keulahahmo Udo Dirkschneider on kärsinyt koko alkuvuoden vakavista terveysongelmista, jotka ovat vieneet miehen liikkumiskyvyn. Onneksi mistään hengenvaarallisesta ei ole ilmeisesti kyse ja laulaja on jo hyvää matkaa toipumassa, vaikka liikkuminen onkin yhä tuskallista.

Udo on kuitenkin sen verran sitkeä sissi, että yhtye ei peru Euroopan-kiertuettaan – joka ulottuu myös Suomeen – vaan lähtee viihdyttämään faneja lääkärien vastustelusta huolimatta.

”Hän on edelleen liikuntarajoitteinen eikä pysty liikkumaan ilman kovia kipuja. Hän on kuitenkin päättänyt kaikkien lääkärien suositusten vastaisesti olla siirtämättä kiertuetta myöhempään ajankohtaan, koska hän vihaa tuottaa faneilleen pettymystä. Tämä tosin tarkoittaa, ettei hän pysty juuri liikkumaan lavalla. Pahoittelemme asiaa, mutta meistä tämä on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin lykätä koko kiertuetta”, yhtyeen Facebook-sivuilla todetaan.

Näin ollen U.D.O. tullaan siis näkemään myös Helsingin Nosturissa keskiviikkona 20. maaliskuuta ihan suunnitelmien mukaan, jos nyt miehen jalkaongelmat eivät vain lähde pahenemaan entisestään. Pidetään siis peukkuja ja toivotetaan Dirkschneiderille voimia vetää kiertue kunnialla loppuun!

Lisää luettavaa