Machine Head syyttää Disneytä keikkansa perumisesta

08.11.2012

Machine Head on potkittu ulos Orlandon House of Bluesissa järjestettävältä keikalta. Keikan oli määrä olla 4. joulukuuta, mutta Machine Headin kotisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan House of Bluesin tontin omistavat Disney-yhtiöt ovat painostaneet promoottorina toimineen Live Nationin perumaan Machine Headin osallistumisen.

Vuonna 2007 Disney esti Machine Headin konsertit Anaheimin ja Orlandon House of Blueseissa väkivaltaisen kuvaston, provosoivien sanoitusten ja ei-toivottujen fanien johdosta The Blackening -levyn kiertueella. Kukaan ei ole suostunut antamaan lausuntoja tai todistusaineistoa, joka olisi Disneylle haitallista, mutta Machine Headin lähteiden mukaan bändi pysyy edellä mainituissa paikoissa pannassa.

Dethklok, All That Remains ja Black Dahlia Murder saavat kuitenkin esiintyä 4. joulukuuta Orlandossa, vain Machine Head on savustettu ulos. Kalifornialaisbändi ilmaisee tukensa Live Nationia ja House of Blues -ketjua kohtaan siitä, että joutuvat sietämään näin absurdia meininkiä vuoden 2012 Yhdysvalloissa.

Lisää luettavaa