Metal All Starsin kokoonpanoa mainostettu väärillä nimillä

24.10.2013

Tiistaina uutisoitu Metal All Stars -konserttispektaakkeli ottaa takapakkia. Ensi huhtikuussa Hartwall Areenan lavalle oli määrä nousta metallilegendoja vaikka millä mitalla.

Metal All Stars on aamulla lähettämässään tiedotteessa kirjoittanut, että Euroopan-konsertteja on mainostettu vahvistamattomilla kokoonpanotiedoilla. Tiedotteessa painotetaan, että Tom Arayalla ja Slayerillä ei ole mitään tekemistä Metal All Starsin kanssa.

Myös Marty Friedman sanoutuu irti Metal All Starsista. ”Sähköpostilaatikkoni räjähti fanien kyselyistä Euroopan-kiertueesta nimeltä Metal All Stars, jossa oli nimeni listattuna. En tiedä kuka on vastuussa oleva promoottori ja miksi hän käyttää nimeäni. Minulla ei ole mitään tekemistä tämän kiertueen kanssa”, Friedman kirjoittaa Facebookissa.

Varmistuneet Metal All Stars -jäsenet ovat tapahtuman Facebook-sivuilla esitellyt Phil Anselmo, Max Cavalera, Anthrax-solisti Joey Belladonna, Megadethin entinen rumpali Nick Menza, Manowarin entinen kitaristi Ross the Boss, Shinedownin Jasin Todd, Brian Fair Shadows Fallista, Jesse Bilson Heaven Below’sta, Ministry-rumpali Aaron Rossi sekä Shadows Fallin Jon Donais.

Muiden esiintyjien kanssa käydään edelleen neuvotteluja. Alkuperäisessä tiedotteessa mainittiin siis virheellisesti tai ennenaikaisesti Arayan ja Friedmanin lisäksi Rob Halford, Udo Dirkschneider, Cronos ja Matt Bachand.

Inferno on jättänyt kommenttipyynnön EM Concertille, joka järjestää Metal All Starsin Suomen-konsertin.

Lisää luettavaa