Perinnedoom kohtaa Carnivore-kiiman – Ennakkokuuntelussa Caskets Open -albumi!

Caskets Openin kakkosalbumi kuunneltavissa ilmestymiseensä saakka.

17.11.2014

Levyblogissammekin vastikään käsitelty Caskets Open julkaisee toisen täyspitkänsä 21. marraskuuta Ranka Kustannuksen kautta. Doom metal -trio on To Serve the Collapse -levyllään aiempaa enemmän hardcoren vaikutuksen alaisena.

Inferno tarjoaa levyn kuunneltavaksi sen ilmestymiseen asti. Soittimen alta luettavissa yhtyeen kollektiiviset kommentit kappaleista.

Phantom Wood
– Toukkien syömä puu peittyy harsojen alle. Levyn avaava eeppinen doom metal -raita, joka on ensimmäinen kimpassa uudella kokoonpanolla tehty biisi.

Subwoman
– Teuvo Tulion Sensuela-elokuvan inspiroima biisi muutaman vuoden takaa. Lapin taikaa ja irstasta kiihkoa pakkasessa seikkailuista. Vanhempi versio oli jollain demolla.

Humanist
– Näitä Carnivore-kiimassa tehtyjä hc-rypistyksiä.

Leave Them Alone
– Vanha biisi luonnon kiertokulun armottomuudesta. Grizzly Man -dokumenttia on katsottu. Tätä käännettiin ja väännettiin, ja on soitettu vuosia livenä. Joku aiempi demoversiokin tästä oli joskus internetissä.

Funeral Home
– Perinteisempää hidastelu-Casketsiä ja kotiseutumelankoliaa.

Mayhem
– Paksusuolen tähystystä. Vähän vanhempi hc-ralli.

The Law
– Das Experiment -leffan inspiroima. Kertoo ihmisten laumakäyttäytymisestä, kun koeryhmä jaetaan kahdelle eri puolelle, määrättyihin rooleihin toisiansa vastaan.

In the End
– Vanha biisi eletystä elämästä. Hyvin usein keikoilla soitettu kappale.

Voodoo
– Livenä paljon soitettu keskitempoinen jyrsintä. Tunnelmia orjuudesta sekä kristinuskon ja alkuperäisuskontojen kohtaamisesta.

Hetero
– Juuri ennen levyntekoa viimeisenä tehty biisi. Arjen harmaa jyystäjä murskautuu ympäröivien hammasrattaiden alle.

I Don’t Mind
– Ihan ensimmäisiä Caskets-biisejä, joka nyt äänitettiin jo kolmatta kertaa. Ympyrän sulkeva päätösbiisi, itsetuhoisuuden syvissä vesissä mennään.

Lisää luettavaa