Abbath syömässä hodaria, Abbath ostamassa muroja, Abbath ylittämässä Abbey Roadia – tätä kuvagalleriaa ei kannata jättää katsomatta!

Kuva: Timo Isoaho

Sen lisäksi että Abbath tekee hienoa musiikkia, hän on artisti, joka uskaltaa panna itsensä likoon eikä pelkää nauraa itselleen.

Jokaisella Abbathin tavanneella on ikimuistoisia tarinoita kerrottavana. Hän on esimerkiksi saanut Immortal-poseerauksia kotinsa ulkopuolella tekevät turistit itkemään lenkkeilemällä Kappan verkkarit yllään heidän luokseen ja tarjoutumalla muina miehinä valokuvaan.

Tuska-viikonlopun jälkeen kuulemani tarinan mukaan Tuska-lippistä käyttänyt Abbath oli tentannut suomalaishevarilta, arvaako tämä, miksi hänellä on kyseinen lippalakki päässään. Kenties siksi, että Abbath on soittanut Tuskassa pariin otteeseen? ”No! Because I’m Abbath!” norjalainen oli täräyttänyt. Tietenkin.

Koska Abbath on Abbath, hän on lähtenyt mukaan ehkä vuoden repäisevämpään tempaukseen. Metal Hammer vietti Lontoossa päivän Abbathin kanssa, ja valokuvaaja Ester Segarra tallensi tulevia klassikko-otoksia muistikortilleen.

Abbath syömässä hodaria, Abbath ostamassa muroja, Abbath ylittämässä Abbey Roadia Beatlesin jalanjäljissä, Abbath vetämässä lentolaukkua, Abbath tuopilla paikallisessa – maskit yllään, totta helvetissä! Katso huikea kuvagalleria Metal Hammerin sivuilta. ”Taisin nähdä vain yhden pelästyneen lapsen”, maestro kommentoi päivän päätteeksi.