Amorphis juhlii kolmekymppisiään myös nettikeikkojen merkeissä – luvassa kaksi spesiaalia settiä

Tavastian-keikkoja odotellessa pääsee yhtyeen musiikista nauttimaan livestriimin avulla.

Amorphis viimeisimmässä kokoonpanossaan Rechberger–Laine–Kallio–Joutsen–Holopainen–Koivusaari. Kuva: Lars Johnson

Amorphis-yhtyeen perustamisesta tulee tänä vuonna täyteen kunnioitettavat 30 vuotta. Asiaa juhlistetaan muun muassa kolmella spesiaalikeikalla Helsingin Tavastialla. Alkujaan keväälle suunnitellut juhlakeikat ovat koronan vuoksi siirtyneet jo pariin otteeseen ja näillä näkymin keikat on tarkoitus toteuttaa 14.-16. lokakuuta.

Tavastian-keikkoja odotellessa yhtye aikoo toteuttaa kaksi nettikeikkaa, joita pääsee seuraamaan kotisohvalta livestriimin avulla. Ensimmäinen keikoista on suunnattu yhtyeen faneille Amerikassa ja toinen Suomessa ja muualla Euroopassa. Ensimmäinen striimi tapahtuu 3. kesäkuuta (Suomen ajassa 4.6. aamuyöllä kello 3 alkaen), jälkimmäinen 4.6. illalla kello 21. Striimikeikkojen toteutuksesta vastaa SemiLive.

”Amorphis on saanut paljon pyyntöjä livestriimin tekemisestä, joten olemme nyt bändin kesken suunnitelleet kaksi erilaista juhlakeikkaa striimattavaksi. Kukaan ei tiedä kuinka kauan tämä nykyinen tilanne tulee kestämään, joten nämä striimit ovat todennäköisesti ainoat Amorphis-keikat lähiaikoina”, kommentoi kitaristi Esa Holopainen.

AMORPHIS 30th ANNIVERSARY – STREAM FROM THE NORTH SIDE – 3.-4.6.2020 Due to the current situation, Amorphis’ official…

Posted by Amorphis on Wednesday, May 20, 2020