Anneke Van Giersbergen avaa tulevaisuudensuunnitelmiaan – työn alla soololevy, Vuur-yhtye telakalle

Myös muita mielenkiintoisia projekteja ja yhteistyökuvioita tulilla.

28.11.2019

The Gatheringista, soolourastaan ja lukuisista yhteistyökuvioistaan (muun muassa Amorphis, Devin Townsend, Ayreon) tuttu laulaja Anneke Van Giersbergen valottaa tuoreessa Facebook-päivityksessään hieman tulevaisuudensuunnitelmiaan. Hän muun muassa kertoo pistävänsä vuonna 2016 perustamansa progemetalliyhtye Vuurin telakalle.

”Aloin työstää Vuurin seuraavaa levyä, mutta se mitä tuli ulos ei sopinutkaan Vuurin raskaaseen ja progressiiviseen tyyliin vaan musiikki ja sanat vaativat orgaanisempaa soundia ja tunnetta. Monen unettoman yön jälkeen päätin tehdä ensin semiakustisen soololevyn. Päätös ei ollut helppo, sillä se tarkoittaa, että Vuur jää taka-alalle määrittelemättömän pituiseksi ajaksi ja joudun irroittamaan bändin sitoutuneet jäsenet. Mutta ei ole toista tapaa seurata luovaa vaistoani”, laulaja kirjoittaa.

Van Giersbergen kertoo jo äänittäneensä joitain kappaleita soololevylleen, joka on tarkoitus saada valmiiksi ensi vuoden aikana. Lisäksi hänellä on työn alla muutama muu projekti sekä yhteistyökuvio, joista ei kuitenkaan voi vielä kertoa sen enempää.

Lisää luettavaa