Cannibal Corpse kommentoi kitaristinsa pidätystä ensimmäistä kertaa julkisesti

Yhtye vakuuttaa, ettei O'Brienin edesottamuksilla ole vaikutusta tuleviin keikkoihin.

20.12.2018

Cannibal Corpse -kitaristi Patrick O’Brien (kuvassa vasemmassa laidassa) pidätettiin viime viikolla virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta, murrosta ja pahoinpitelystä epäiltynä. Lisäksi sekavassa olotilassa toimineen O’Brienin kotona syttyi tulipalo, jonka sammuttamisen jälkeen viranomaiset löysivät tämän asunnolta valtavan määrän aseita, kuten haulikoita, puoliautomaattiaseita ja jopa liekinheittimiä.

Yhtye on nyt kommentoinut kitaristinsa tapausta ensimmäistä kertaa julkisesti. Yhtye tiedottaa Facebook-sivuillaan, ettei näillä asioilla ole ainakaan vaikutusta bändin tuleviin keikkasuunnitelmiin – yhtyeen on tarkoitus lähteä Slayerin mukaan näiden jäähyväiskiertueelle sekä toimia Decibel-kiertueen pääesiintyjänä tulevana keväänä.

”Toivomme sekä bändinä että yksilöinä pelkkää hyvää veljellemme ja kumppanillemme Patille. Emme voi kertoa välikohtauksesta enempää, mutta haluamme kaikkien tietävän, että Pat saa tarvitsemaansa apua ja arvostaa sitä rakkautta ja tukea, jota hän saa kaikilta faneilta ympäri maailman”, yhtye kirjoittaa.

”Pat on parhaillaan perheensä ja ystäviensä luona ja odottaa innolla, että pääsee taas palaamaan terveenä. Ja niille, jotka asiaa pohtivat: kaikki Cannibal Corpsen kiertueet ja keikat tulevat toteutumaan suunnitellusti.”

Lisää luettavaa