Corey Taylor: Uusi Slipknot-albumi ilmestyy ehdottomasti ensi vuonna – sanoituksista tulossa entistäkin synkempiä

Taylor sanoo lyriikoiden olevan myös aiempaa omaelämäkerrallisempia.

15.02.2018

Corey Taylor kiertää tällä hetkellä maailmaa Stone Sourin kanssa, mutta muut Slipknot-muusikot eivät ole jääneet vetämään lonkkaa vaan uutta musiikkia seuraavaa levyä varten syntyy koko ajan. Ja Taylorin mukaan vieläpä varsin laadukasta sellaista: laulaja kertoi Musik Universen haastattelussa saaneensa Shawn ”Clown” Crahanilta jo nipun demoja, jotka ovat niin sanotusti räjäyttäneet tajunnan.

– Ne ovat juuri sitä, mitä halusinkin. Olen odottanut kärsivällisesti, että saan heiltä musiikkia kuunneltavaksi, koska he eivät halua lähettää minulle mitään keskeneräistä. Olen saanut nyt noin kuuden biisin demot ja ne ovat todella, todella hyviä, Taylor hehkuttaa.

 

Taylor vakuuttaa, että uusi Slipknot-levy ilmestyy vuonna 2019. Musiikkia syntyy kiitettävään tahtiin ja Taylor on jo alkanut kirjoittaa lyriikoita, joten bändi on varmasti studiovalmiudessa joskus keväällä. Taylor paljastaa sanoitustensa olevan todella synkkiä.

– Ne ovat kenties omaelämäkerrallisimpia tekstejä, mitä olen tehnyt vuosiin. Olemme kokeneet viime vuosina todella paljon ja olen vain hautonut niitä asioita päässäni tähän saakka, Taylor kertoo.

– Kirjoitan sellaisen miehen näkökulmasta, joka on kokenut paljon ja joka yrittää selvittää asioita. Se ei ole siis nuoren vaan hieman vanhemman miehen näkökulma.

Lisää luettavaa