Crimfall solmi levydiilin amerikkalaisyhtiön kanssa, julkaisi albumitrailerin

27.02.2017

Eeppinen elokuvametallibändi Crimfall solmi levytyssopimuksen amerikkalaisen Metal Blade -yhtiön kanssa ja julkaisi samalla trailerin tulevasta Amain-albumistaan.

2007 perustettu Crimfall on jo ehtinyt julkaista kaksi albumia, As the Path Unfolds… (2009) ja The Wrid of Svord (2011). Amain yhdistää kahden aiemman levyn parhaat puolet uusien elementtien kera. Levy ilmestyy elokuussa.

– Olemme enemmän kuin innoissamme tästä mahdollisuudesta työskennellä legendaarisen lafkan kanssa. Se palkitsee kaikki nämä vuodet, joiden aikana olemme painineet kolmannen albumin valmistelujen kanssa, yhtye kommentoi.

– Crimfall ei tee koskaan mitään puolittain, joten voitte olla varmoja, että panemme kaiken peliin tämän albumin kanssa. Meillä on hieno mahdollisuus nostaa kaikki taas aivan uudelle tasolle!

Crimfall aktivoituu myös keikkarintamalla ja lähtee maaliskuun lopussa yhteiselle kiertueelle Korpiklaanin kanssa. Kiertue käsittää kuusi keikkaa Suomessa ja neljällä niistä esiintyy myös Metsatöll ja kahdella Oceanwake.

YouTube video

Korpiklaani & Crimfall –kiertue:

17.3. Yo-talo, Tampere w/Metsatöll
18.3. Nosturi, Helsinki w/Metsatöll
24.3. Hevimesta, Oulu w/Metsatöll
25.3. Rauhanlahti, Kuopio w/Metsatöll
31.3. WS Arena, Vaasa w/Oceanwake
1.4. Lutakko, Jyväskylä w/Oceanwake

Lisää luettavaa