Cynicin Paul Masvidal avautuu viimein bändikaverinsa Sean Malonen kuolemasta

R.I.P. Sean Malone.

04.09.2021
Kuva: Progressiivisesta metallista tutuksi tulleessa Cynicissä useampaankin otteeseen soittanut basisti Sean Malone kuoli viime joulukuussa. Yhtyeen keulakuva Paul Masvidal julkaisi tapahtuman johdosta viimein tiedotteen, jossa kertoo taustoja Malonen kuolemasta: "7. joulukuuta 2020, Malone löytyi itsemurhan tehneenä Floridan Largosta, jossa hänen äitinsä oli asunut", Masvidal kirjoittaa. "Hänen äitinsä sairasteli jonkin aikaa ennen kuolemaansa vuonna 2018, ja Malone oli äitinsä ainoa omaishoitaja hankalana viimeisenä vuotena. Tammikuussa 2020 menetimme yllättäen bänditoverimme Sean Reinertin. Nämä kaksi kuolemaa olivat kova henkinen isku, joka vaikutti Maloneen raskaasti." "Puhuimme hänen äitinsä kuoleman jälkeen usein surusta, menetyksestä ja Cynicin tulevaisuudesta. Kehotin Seania muuttamaan luokseni asumaan Kaliforniaan, jotta hän pääsisi takaisin jaloilleen ja voisi aloittaa puhtaalta pöydältä, kuten hän tekikin." "Huomasin Malonessa uutta virtaa jollaista en ollut nähnyt aiemmin. Hän oli innoissaan maailmasta, teimme uutta musiikkia, ja hän rupesi jopa pitämään yksityisiä bassotunteja." "Sitten tuli pandemia. Kaikki sulkeutui, niin myös Malone. Hänen tuskansa ja kärsimyksensä nousivat jälleen pinalle, ja hänen valonsa rupesi hiipumaan." Masvidalin koko kirjoitus on luettavissa alempaa.

Progressiivisesta metallista tutuksi tulleessa Cynicissä useampaankin otteeseen soittanut basisti Sean Malone kuoli viime joulukuussa.

Yhtyeen keulakuva Paul Masvidal julkaisi tapahtuman johdosta viimein tiedotteen, jossa kertoo taustoja Malonen kuolemasta:

”7. joulukuuta 2020, Malone löytyi itsemurhan tehneenä Floridan Largosta, jossa hänen äitinsä oli asunut”, Masvidal kirjoittaa.

”Hänen äitinsä sairasteli jonkin aikaa ennen kuolemaansa vuonna 2018, ja Malone oli äitinsä ainoa omaishoitaja hankalana viimeisenä vuotena. Tammikuussa 2020 menetimme yllättäen bänditoverimme Sean Reinertin. Nämä kaksi kuolemaa olivat kova henkinen isku, joka vaikutti Maloneen raskaasti.”

”Puhuimme hänen äitinsä kuoleman jälkeen usein surusta, menetyksestä ja Cynicin tulevaisuudesta. Kehotin Seania muuttamaan luokseni asumaan Kaliforniaan, jotta hän pääsisi takaisin jaloilleen ja voisi aloittaa puhtaalta pöydältä, kuten hän tekikin.”

”Huomasin Malonessa uutta virtaa jollaista en ollut nähnyt aiemmin. Hän oli innoissaan maailmasta, teimme uutta musiikkia, ja hän rupesi jopa pitämään yksityisiä bassotunteja.”

”Sitten tuli pandemia. Kaikki sulkeutui, niin myös Malone. Hänen tuskansa ja kärsimyksensä nousivat jälleen pinalle, ja hänen valonsa rupesi hiipumaan.”

Masvidalin koko kirjoitus on luettavissa alempaa.

Lisää luettavaa