Dave Lombardo palaa Testamentin riveihin – ”Luvassa on puhdasta brutaaliutta”

Lombardo ottaa Gene Hoglanin paikan Testamentin rumpupallilla.

02.03.2022

Rumpalivirtuoosi Gene Hoglan ilmoitti alkuvuodesta jättävänsä thrash metal -veteraani Testamentin rivit. Hoglan vaikutti yhtyeessä vuodesta 2011 saakka, jota ennen hän oli tehnyt lyhyen pestin bändissä vuosina 1996-1997.

Nyt yhtye tiedottaa korvanneensa Hoglanin toisella legendalla, nimittäin ex-Slayer-mies Dave Lombardolla. Lombardolle tämä on toinen kerta, kun hän astuu yhtyeen palvelukseen: hän soitti yhtyeessä aiemmin vuosina 1998-1999 ja hänen soittoaan kuullaan The Gathering -albumilla.

”On itsestäänselvää, että olemme enemmän kuin iloisia toivottaessamme Lombardon takaisin Testamentiin. On hienoa jakaa jälleen lava hänen kanssaan. Dave toi The Gatheringille lisää voimaa ja odotamme innolla, mitä msuteita hän tällä kertaa tuo tullessaan”, kommentoi laulaja Chuck Billy.

”Tämä on kauan odotettu reunion, joka oli väistämättä edessä. Kauan sitten loimme thrash-mestariteoksen ja olen varma, että musiikillinen kemiamme jatkaa tasan siitä, mihin se viimeksi jäi. Rakastan Testament-perhettä ja olen iloinen päästessäni jälleen heidän mukaan. Luvassa on puhdasta brutaaliutta”, Lombardo puolestaan kommentoi.

Lisää luettavaa