Dave Mustaine soitti pätkän uutta Megadeth-kappaletta fanilleen Cameossa – kuuntele

Megadeth-liideri tarjosi fanilleen erityisen yllätyksen.

28.12.2021

Dave Mustaine soitatti pätkän uutta musiikkia Megadethin tulevalta levyltään fanilleen, jolle tämän ystävä oli tilannut Mustainen videotervehdyksen Cameo-palvelusta.

”Minua pyydettiin soittamaan sinulle jotain erityistä. Aion soittaa sinulle jotain, mitä olemme äänittäneet. Haluaisitko kuulla pätkän uudelta albumiltamme? Tämä on levyn ykköspuolen toinen raita ja tämän nimi on Life in Hell”, Mustaine lausuu Cabe-nimiselle fanille osoitetulla tervehdyksellä ja jatkaa pätkän soitettuaan:

”Ole hyvä, siinä pieni yllätys sinulle, kaveri. Sinä taidat olla nyt ensimmäinen henkilö studion, bändin ja perheeni ulkopuolelta, joka on kuullut musiikkia tulevalta levyltä.”

Pätkä on löytänyt (tietysti) tiensä myös nettiin ja sen voit kuunnella tuosta alempaa.

Mustaine on sanonut uuden levyn olevan nimeltään The Sick, the Dying and the Dead. Levyn virallinen julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa. Levyllä soittavat Mustainen lisäksi kitaristi Kiko Loureiro, rumpali Dirk Verbeuren sekä basisti, jonka henkilöllisyyttä ei ole vielä paljastettu. Tämä mysteeribasisti korvasi bändistä potkut saaneen David Ellefsonin soittaen Ellefsonin jo äänitetyt bassoraidat levylle uudestaan.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa