Diskoheviyhtye Memoremains tarjoaa ensimaistiaisen debyyttialbumiltaan – kappaleessa järki ja tunne käyvät vuoropuhelua

Debyytti The Cost of Greatness tulee ulos syksyllä.

03.04.2020

Seinäjoella vuonna 2016 perustettu diskohevijyrä Memoremains julkaisee esikoispitkäsoittonsa The Cost of Greatness tulevana syksynä. Tänään levyltä on julkaistu ensimmäinen makupala Pounding Heart, jonka videon on ohjannut Henri Rantala.

”Sävellystyö oli suhteellisen valmis siinä vaiheessa, kun biisi nostettiin sanoituspöydälle. Pounding Heartin kohdalla halusin hakea inspiraation kappaleen teemalle ihan vain sävellystä kuuntelemalla. Koska biisin tunnelma vaihtelee eri osioissa, halusin korostaa näitä yksityiskohtia myös lyriikoiden avulla. Säkeistöstä tuli vahvasti kerronnallinen ja kertosäkeessä kuljetaan enemmän tunnepohjalta. Järki ja tunne ikään kuin keskustelevat keskenään koko kappaleen ajan”, laulaja Johanna Ahonen kertoo.

”Mietittiin pitkään millainen tarina halutaan musavideolla kertoa. Tässä nyt kävi sitten niin, että todettiin haluavamme soittaa bändinä tuo kyseinen biisi tarinoineen ja näyttää kuulijalle meidän oma fiilistelymme biisistä. Oltiin juuri saatu biisi äänitettyä purkkiin ennen kuvauksia ja meillä oli tosi hyvä fiilis soittaa sitä ’tuoreena’. Toivottavasti sama fiilis välittyy myös katsojalle meidän touhuista”, kommentoi vuorostaan kiipparisti Mikko Kujanpää.

Lisää luettavaa