”Don’t dump on Trump!” – Armored Saintin meksikolaistaustainen rumpali asettuu USA:n presidentinvaaleissa yllättävälle puolelle

Elämme jännittäviä aikoja, sillä tällä viikolla Yhdysvalloissa äänestetään, kuka astuu valkoiseen taloon Barack Obaman jälkeen. Vastakkain ovat demokraattien Hillary Clinton ja republikaanien Donald Trump. Musiikkipiireissä, ainakaan rockin ja raskaamman musiikin maailmassa operoivista valtaosa on, jos ei nyt varsinaisesti Clintonin puolella niin ainakin täysillä Trumpia vastaan. Trumpin äänekkäimpiin tukijoihin kuuluu sellaisia nimiä kuin Ted Nugent, Kid Rock sekä Brujeriatavallaan.

Hieman yllättäen Armored Saintin rumpali Gonzo Sandoval on tullut esiin kovana Trumpin kannattajana. Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että Sandoval myös Armored Saintissa soittavan Phil-veljensä kanssa meksikolaista syntyperää.

Sandoval julkaisi Youtubessa sittemmin poistetun videon otsikolla ”Don’t dump on Trump”, jossa tämä Blabbermouthin mukaan kehottaa ihmisiä äänestämään Trumpia, koska tämä ”nostaa esiin vikoja, jotka vaativat välittömiä toimenpiteitä”, ”seisoo vakaana nykyisiä vallanpitäjiä vastaan” ja ”muuttaa Amerikan suunnan kohti parempaa”.

”Jumala siunatkoon teitä kaikkia, Donald J. Trumpia, Mike Penceä ja Amerikkaa!” Sandoval hehkuttaa.

Sandoval oli myös julkaissut Facebookissa sarjan Trumpia kannattavia päivityksiä, joista osa on myös sittemmin poistettu. Edelleen Blabbermouthin mukaan Sandoval oli muun muassa 2. marraskuuta rukoillut päivityksessään amerikkalaisten käyvän äänestämässä ja antamassa äänensä miehelle, joka ”tuo mukanaan hyväpalkkaisia töitä ja talouskasvua” ja joka ”suojelee rajojamme”.

”Rukoilen amerikkalaisten äänestävän miestä, joka solmii kauppasopimuksia, jotka hyödyttävät ensisijaisesti Amerikkaa ja meitä sen asukkaita. Äänestäkää miestä, joka laittaa pisteen tälle globalisaationa tunnetulle ajattelulle. Miehelle, joka auttaa kouluja ja keskittyy nuorten kouluttamiseen. Se mies on Donald Trump.”