Dope-yhtyettä mollannut Machine Head -nokkamies hieroo nyt sovintoa – ”Olin väärässä”

Robb Flynn toivottaa Edsel Dopelle "rauhaa ja rakkautta".

17.10.2019

Uutisoimme hiljattain Machine Head -nokkamies Robb Flynnin heittämistä mollaamista kommenteista, jotka oli kohdistettu bändin uutta singleä kritisoineita faneja sekä Dope-yhtyettä kohtaan. Flynniä on muun muassa syytetty Dope-bändin Die MF Die -kappaleen sanoituksien pöllimisestä Do or Die -biisiinsä, mikä sai Flynnin avautumaan sosiaalisessa mediassa ja ihmettelemään, että ”Kuunteleeko joku vielä jotain vitun Dopea?”. Myöhemmin Flynn julkaisi vielä Instagramissa kuvan Machine Headin meet & greetiin osallistuneesta Dope-paitaan pukeutuneesta fanista ja heitti jälleen piikikkäitä kommentteja bändin suuntaan.

Flynnin kommentit kantautuivat lopulta Dope-laulaja Edsel Dopen korviin ja tämä vastasi Flynnille Facebookin välityksellä lyömällä tiskiin Spotifyn kuuntelutilastoja, joiden mukaan Dopella oli kuuntelijoita kuukauden aikana 1 238 255, Machine Headilla 1 208 667.

”Lienee siis perusteltua sanoa, että aika moni kuuntelee sekä Machine Headia että Dopea Spotifyssa. Meitä jopa hieman enemmän”, Dope kommentoi ja kummasteli Flynnin vähätteleviä ja herjaavia kommentteja bändistään.

Nyt Flynn on päättänyt haudata sotakirveet ja tarjoaa Dopelle rauhanpiippua uudessa Instagram-julkaisussaan pahoitellen laukomiaan kommentteja.

”Hei Edsel, näin vastauksesi. Kiitos kehuista. Spotifyn tilastot… Myönnän, olin väärässä. Ilmeisesti aika moni kuuntelee edelleen Dopea. Hyvä juttu. On kuitenkin aika häiritsevää, että Crazy Townin Butterfly pesee meidät molemmat, mutta nyt eksyin jo aiheesta”, Flynn kirjoittaa Instagram-kuvansa saatteeksi.

”Ei minulla ole mitään Dopea vastaan. En yritä kuulostaa mulkulta (bändimme eivät ole kohdanneet vuosikymmeniin), mutta en ihan oikeasti tiennyt, että olette yhä kasassa. Joten kun faninne täyttivät Facebookimme/Instagramimme kommenteista, että me olemme pöllineet teiltä, olin ymmälläni. Minulla on itse asiassa lämpimiä muistoja, miten sinä ja minä vedimme keikkabussissa hirveät määrät kokaiinia jossain radio-ohjelmassa joskus vuonna 1999 Oklahomassa ja puhuimme innoissamme yhteiskiertueesta, joka ei koskaan toteutunut.”

”On vitun hienoa, että bändinne edelleen kiertää ja voi hyvin näin 20 vuoden jälkeenkin. Tiedän, miten haastavaa on pysyä näin pitkään mukana tällä alalla, joten olen iloinen puolestanne. Haluankin nyt ojentaa oliivipuun oksaa sinulle ja bändillesi. Olette milloin tahansa tervetulleita Machine Headin keikalle missä päin tahansa, mikäli haluatte tulla hengailemaan ja juomaan olutta, vodkaa, sampanjaa, mitä vain (kokaiinin joutun jättämään väliin). Sana vain ja järjestän homman. Ehkä voitte tulla vetämään Do or Dien kanssamme. Ymmärrän myös täysin, mikäli haluatte passata, mutta tarjous pysyy kuitenkin voimassa.”

Lisää luettavaa